maanantai 6. lokakuuta 2014

ronsuja ympäri maailman..

Puhtaat valkeat lakanat eiiiku puhtaat, uudet ja laadukkaat lakanat kerkesin toteamaan kunnes mieheni alkoi nauramaan ja havahduin KRUTSH ääneen. Mun uudet lakanat heti rikki, ei voi olla totta! Parempi puolisko siihen vaan et no mitäs menit kehuskelemaan ja jatkoi että haeppas lankaa ja neulaa. :D

 Pitäähän sitä ol persoonallisuutta lakanoissaki. Näissä kaunis jälki ompelustani. Kröhöm.
 Yksi elephantti, kaksi elephantti, kolme elephantti.. Voi laskee vaiks jos uni ei tuu. Kivaa.
 Raikas sekoitus hiukan kaikkea tyylilajia, mä tykkään ja sehän on pääasia. :)
On melkeen kuin ois ollu mökillä koko kesän ja talven myötä siirrytty takaisin
sisätiloihin. Takka vaan jäi siihen toisen pedin viereen. Hmmm. :D
Petari otettiin eilen pois sängystä testauksen vuoksi, josko en hajottais selkääni enää. Testin tulos: paljon edellisyötä parempi. Täst on hyvä alottaa uus viikko, eli kivaa ja iloista alkanutta viikkoa teil kaikil! :)

8 kommenttia:

 1. Hahahaa, oot yhtä hyvä ompeleen ku minäkin! :D Selvästi ollaan äidiltä tää taito peritty! 0.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jooooooo, ei helekutti että taas nauratti. :D Kenellehän se taito on periytyny?!?

   Poista
 2. Makiat lakanat kyllä. Mulleki kelpais...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu makeet kyl on ja joskus täytyy muistaa hiukan panostaa. Talvipeittoihin siirtyminen tuotti taas hetkellisesti ns päänvaivaa kun muistin ostaneeni viime talvena ylisuuret peitot ja omistavani vain ylipieniä pussilakanoita.. Joteen.. :) Hihhihhiii

   Poista
 3. Voi ei... tuo on niin huonoa tuuria. Välillä tuntuu et toivoo et vanhat lakanat meniskin rikki, eikä ne uudet. Tosi ihana idea tuo teidä sängynpääty!!! Ja kauniit lakanat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo vähän oli huonoa tuuria taas matkassa, mutta ei se mitään, jääpähän hassu muisto asiasta. :) Sängynpääty on kyllä mainio, just oikeenkokoinen ja näyttävä!! Iltoisin voi vaikka haaveilla mihin haluaisi matkustaa tulevaisuudessa ja samalla myös opiskella maailmaa, tosin tieto tässä on jo aika vanhaa. :)

   Poista
 4. Hei,

  Finlaysonin lakanoilla on TAKUU! En tiedä korvaako repeämistä, mutta luulisi ainakin. Itse joskus mietin samassa tilanteessa reklamointia, mutta tartuin ompelukoneeseen kuitenkin ;)

  Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanja varmistuksesta! Ajattelinkin että näin varmaan on, mutta eihän sitä enää tuossa vaiheessa miettinyt että nyt alan reklamoida vaan otin neulan ja langan käteen. Oli muka kiire päästä uusiin lakanoihin nukkumaan. :) Korjaan myöhemmin ompelukoneella jos sauma repeää uudestaan (itse kun en omista toimivaa ompelukonetta). Vastaisuudessa tiedän asian ja mietin tilannetta uudestaan mikäli näin käy.

   Poista