keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Joulukuun yhestoista

Hiphei, kiva päivä tänään. Yksi todella hyvä päivä tonttuilujen suhteen. Täytyy mainita että viime tinkaan taas hipsin Coloreen. Ihanan värikäs paikka!! Tietty retkimuisto laastaripaketti piti ostaa.. ;) Värikkyydestä puheen, kotimatkalla soi puhelin ja kaveri soitti kysyäkseen että joko olen valokuvaamassa taivaalla näkyvää suurta sateenkaarta jo toista kertaa näkyi samana päivänä noin. No tietty en ollu, höh ja kotiin oli vielä matkaa toista tuntia. Sateenkaari ei ole kuulemma näyttäytynyt noin suurena ja värikkäänä sitten. Itseasiassa sain useamman puhelun eri paikkakunnilta valokuvaamisen suhteen, eli sen on täytynyt olla jo aikamoinen näky. Meillä tulomatka sitten kesti hiukan kauemmin. Muutamaan otteeseen piti pysähtyä valokuvaamaan mahtavaa taivasta, joka oli varmaan sen sateenkaaren ansiosta niin hohdokas. Rantatiellä tuuli yltyi kovaksi, eli ihme että valokuvista saa yleensä mitään selvää nyt ois taas kolmijalkaa tarvittu. Voiko nyt kysäistä että tässäkö oli ne taivaantulet? Eikuuu! Hihih. Osaako joku viisaampi selittää tämän värikkyyden? No, pääasia on että näytti hienolta!

Näkyikö teille joulukuiset sateenkaaret?


4 kommenttia:

 1. Upeat kuvat Helinä!
  Minäpäs onnekkaana näin myös sateenkaaren, kamera tosin ei ollut matkassa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia! Minä en rantatielle nähnyt sateenkaarta. Taivas oli kuitenkin koko matkan kauniin värinen. Piti jo vähän muistuttaa ittiä että katto siihen tiehen eikä taivaalle. :)

   Poista
 2. Kauniit kuvat. Enpä nähnyt sateenkaarta. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. En minäkään nähnyt sateenkaarta, vaikka kuin yritin sitä saavuttaa. Ton mun paremman puoliskon ja peräti oman isän pakotin kotopuolessa tarttumaan kameraan (isäkin ensimmäistä kertaa varmaan 20 vuoteen), jotka olivatkin saaneet oikein hienoja kuvia aikaan. Oli se sateenkaari todella suuri ja näyttävä. Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa myös sinne!

   Poista