torstai 5. joulukuuta 2013

Joulukuun nelkka ja viikka

Ohommm, olin eilen niin innoissani että unohtui täysin neljännen päivän touhuilusta kirjoittaa. Onneksi en ollut lupautunut kirjoittamaan joulukalenteria!:) Kotona joululaatikoita aukoessa tuli idea kokeilla keittiössä ovetonta kaapistoa. Ihan vain joulun ajaksi ja pelkkiä jouluherkkuja sinne vain laitetaan. Tällä kommentilla sain viimein ton paremman puoliskon "suostumuksen" että saan ruuvata ovet irti. Suostumus ja suostumus, kröhöm.. ;)
 


Punaiset Annon servetit kaapiston vieressä, mikäli herkuttelu yltyy kovin sottuiseksi. Joululaatikko oli jokseenksin tyhjän oloinen ja osa tavaroista tuntuu olevan hukassa (ideat ei)?! Eli jouluverhojen etsintä jatkuu...

Hyvin ja ahkerasti aloitettu joulusiivous tuppavuu hetkittäin tyssäämään, aina jonkun kivan idean saatua. Käykö teille muille näin?:) Mä ainakin innostuin kuullessani joulusuihkeesta. Ehkä hyvä etten muista mistä sitä voisi ostaa..

Ihanan pitkä viikonloppu tiedossa. Huomenna itsenäisyyspäivän lounaalle vanhempien luo ja lauantaina ystävien kanssa irkkubaariin herkuttelemaan. Jeeeiiii!! Mitäs teidän itsenäisyyspäivän ja pidemmän viikonlopun suunnitelmiin kuuluu?

9 kommenttia:

 1. Hihii Helinä! Mää voin muistuttaa, mistä sitä suihketta saa ;)
  Kiva tuo kaappi nuin ja jos on toimiva (sun mielestä) voitahan aina "unohtaa" ruuvvata ovia takas ;)
  Herkullista viikonloppua sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii Pia. Mä taisinkin muistaa ennenkuin mainitsit että missä sitä olikaan.. :)

   Mun mielestä joulunherkut on paljon helpommin saatavilla kun ei ole ovia edessä häiritsemässä. ;) Sitä paitsi paljon kivemmalta toi kaapin sisältö näyttää nyt mitä aikaisemmin ja vielä kun niitä herkkuja tulee lisää niin.. Voihan nam. Kyl mä ne ovet siihen takaisin laitan, sitten kun herkut on syöty.

   Poista
  2. - Mikäli vanhat sävelet pitävät paikkaansa, siihen herkkujen syömiseen voi mennä hetki!!;)

   Poista
  3. Ai niin, sittenku palaat lounaalta, käys kurkkaan Puuhkapellossa ;) Siellä on sulle jotain!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Noh tarkalleenhan en tiedä, mutta kuulin että joulusuihke on ympäristöystävällinen yleispesuaine jossa on jouluntuoksu. Sitä suihkutellaan ympäriinsä ja pyyhitään vain kostealla liinalla (ei tarvitse pestä pois) ja avot, kämppä on näölleen ja tuoksulleen joulukunnossa. Hmmm.. Ainakin mä näin ajattelen ja toivon. :D

   Ja tietenkin nyt joku jolla on kokemusta Lempi joulusuihkeesta, voinee korjata asiaa!:)

   Poista