maanantai 1. heinäkuuta 2013

V-A-U-N-U

Viikonloppu oli taas erityisen kiva (kuten kesällä yleensä). Joka päivälle jotain menua ja melskettä, sehän vain sopii minulle. Lauantai päivänä päätin vihdoin soittaa porukan kasaan että lähdetään hakemaan minun pikkuvaunu talviteloilta. Reppana joutunut olemaan näin kauan yksin tallissa. Sen kyllä huomasi että turhan kauan sitä oltiin taas siellä pidetty, sillä viidakko vaunun edessä oli kasvanut niin että piti viikatetta käyttää ennen kuin käsiksi pääsi. :D No nyt vaunu on omassa pihassa ja suursiivoukset aloitettu viemällä tekstiilit ulos tuulettumaan. Edelliset kesävärit ovat olleet värikkäitä, kuten vihreä ja keltainen. Tänä kesänä taidan pysytellä hyvin minimalistisena, sillä tämä yksinkertaisuus miellytti silmää. Jätän ehkä verhotkin pois, tai katsotaan nyt mitä keksin. Vaunun lattiamatto ja tapetti yllätti minut taas, ne on niin makeet. Voih, olipa se mukava taas saada oma vaunu pihaan, huomasinkin viettäväni siellä suhteellisen paljon aikaa. Aloitin muutes pienen rempan vaunussa, mutta siitä lisää myöh. Sori muutes todella hyvät (kröhöm) kuvat, kun kuvaaja saattoi olla ehkä himpun turhan innosaan räpsimäs. ;)
Mitähä toi parempi puolisko sanois jos pystyttäsin vaunun teltan viel.. ;) 

Mukavaa alkanutta heinäkuuta kaikille!!:)

psst. kiitos vielä viikonlopun saunaporukalle, eilisen päivän retkeilijöille ja rompetorilla kiertäjälle jne.. :D

5 kommenttia:

 1. Ihana! Aivan mielettömän upeat tosiaan nuo tapetit ja lattia :) Tulee ihan mieleen lapsuuden ihanat vaunuilu-kesät!

  Kyllä tuote kelpaa puunailla, ja sitten töittensä jäljistä nautiskella!

  VastaaPoista
 2. Onneksi en pari vuotta sitten alkanut vaihtamaan lattiaa ja seinämateriaaleja niinku mielessä jo kävi!:) Nyt oisin kyl itkua vääntäny jos niin oisin tehtyt. hihih*

  Juu, materiaalia vähän käyty ostaan, et kyl tuol ny jottain tapahtuu...

  VastaaPoista
 3. Oih, en malta oottaa, et nään mitä muutoksia saat vaunussa aikaan!

  Mulla itellä muuten sama projekti menossa. Juhannus ja viime viikonloppu tuli Pallaksessa vietettyä. Nyt sormet syyhyää tehä vaunussa muutoksia. Aloitan ainakin uusimalla verhot..

  VastaaPoista
 4. Hieno vaunu ja mielenkiintoinen projekti. Tästä heti lisää kuvia, kun alkaa tapahtumaan :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Mari ja Mervi! Heti kun ehditään niin laitetaan pikkuvaunusta lisää kuvia.. :)

  VastaaPoista