lauantai 20. heinäkuuta 2013

Suunnitelman muutos..


Pieni muutos päivään. Tänään piti lähteä Tuuriin, mutta tuli pieni mutka matkaan. Ei se mitään, sillä keksein paljon jännempää tekemistä. Aloitin aamun siivoamalla kasvarin. Kasvarissa ei kasva enään kuin amppelitomaatit, salaattia ja pari chiliä. Ajatus eri "konseptista" houkutteli kovasti.. Kunhan saisin kantoapua, niin kylläpä taas alkaa tapahtua. Ensin kuitenkin menen kylille markkinoille ja katsomaan kotiseutumattojen huutokauppaa. Zetorin äänet myös kantautuvat meidän pihaan, joten täti taitaa viedä lapset zetori ajelulle. :)

Kivaa lauantain jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Ihana kasvihuone, kyllä kelpaa istutella ja kasvatella :)meilläkin odotellaan tomaattien kypsymistä.

    VastaaPoista
  2. Minä olen jo tällä viikolla syönyt omia tomskuja. Kyllä olikin hyvää. Olen kyllä tyytyväinen pieneen söpöön kasvariini. Tämä kesä oli ns harjoittelua kasvarissa, sillä viime syksynä saimme sen vasta valmiiksi.

    Täytyykin tähän todeta että huomasin tänään kierrätys materiaali valintani onnistuneen, sillä en huomannut nurkkia tonkiessakaan hajoamisen merkkejä. Ehh, melkeen nyt huijasin. Kattomateriaali (joka tosin hommattiin ainoana uutena) oli lohkeillut hiukan.

    VastaaPoista