tiistai 9. heinäkuuta 2013

hyökkäsin kyyn lailla kukkapenkkiin..

Oletettavasti saatan puhua teille "meidän lomasta" vaikka en itse varsinaisesti millään lomalla ole, mutta se on niin paljon helpompaa. No meidän lomahan alkoi varsin mukavasti, kun ensimmäisenä päivänä (lauantaina) istuskeltiin viisi tuntia sairaalassa ja maanantaina uudestaan kolme tuntia. Mieheni jalka turposi "valtavan" kokoiseksi ihan yhtäkkiä. Lääkäri veikkasi tutkimusten jälkeen kyyn puremaa. Hyi. Itse menin sitten saamaan oletettavasti jostain viljatuotteita suuhuni ja näin ollen olen potenut armotonta mahakipua. KAIKKIA SITÄ KANS. ;) Naureskeltiinkin täs et ei voi paremmin lomat alkaa, miehellä sukankäyttö- ja ulkonaliikkumiskielto ja itte oon muuten ollu ns. sohvaperunana. :D Oma tilanne helpotti jo hiukan ja lähdin liikkeelle. Menin ostamaan mansikoita, joita myytiin sitten ei-oona. Kotia ajellessa päätin käyttää rahat matkanvarrella olevaan puutarhaan ja niin se pitkään haettu taistelu-inspis kaameeta kukkapenkkiä vastaan iski. Olihan se kukkapenkki hetki sitten kaunis kun peurankello kukki, mutta aina kukinnan jälkeen.. Blääh. Käytin kaikenkaikkiaan kukkapenkkiin 15€, muuten kaivoin kaiken omasta ja vähän äidinkin pihasta. Heh. Ensin kaivoin kiviä, kukkia ja samperisti rikkaruohoja pois, jonka jälkeen tein paremman mallisen sekä hitusen pienemmän penkin. Vielä pitäis siistiä penkin reunukset ja saada kukat pysymään hengisä muutosta. Ei ole kuitenkaan epäilystä että pitäisi pelätä kesän piha teeman "villin viidakon" menevän plörinäks!! :)


On meillä sisälläkin tapahtunut pieniä muutoksia (oho). Hitusen vaan on kesken, kun esim. ruokailuryhmä töröttää keskellä olohuoneen lattiaa.. Jatkan sitten vesisateella sisällä. Kivaa viikonjatkoa teil. Me tääl kokeillaa keksiä tolle paremmalle puoliskolle jotain tekemistä sisätiloissa, semmosta mihin ei tarvitse käyttää jalkoja!!:D

3 kommenttia:

 1. Voihan kehveli, toisille sattuu...pikaista paranemista toivotellaan :)
  Kukkapenkistä tuli hiaano ja niitä sisäkuvia oottelen :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti nyt sitten loppu loma menee hyvin, kun on alussa jo sairasteltu:) Kukkapenkkien uusiminen/puhdistus on TYÖTÄ, mutta kyllä se sitten myös palkitsee, kuten kuvasta näkyy sinullakin!

  VastaaPoista
 3. Pia - jooo ja tapahtuu. :) Paremman puoliskon jalka näyttää nyt jo onneksi vähän paremmalta.

  Sisäkuvia piti tulla tänään. Vesisateita kun lupailivat, mutta kuis kävikään aurinko paistaa!!:D Ei malta olla sisällä.. Pian kuitenkin..

  Rouva Hyrskyn Myrskyn, kyllä tosiaan se työstä käy. Meidän pihalla varsinkin, joka on huonon kuntonsta takia täynnä rikkaruohoa. Sais laittaa koko pihan uusiksi, kun ois sitä kuuluisaa rahaa näkyvillä. ;) Hehheh. Onneksi työ palkitsee tekijäänsä.

  VastaaPoista