sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Valmistujaisjuhlani~

Eilen juhlittiin valmistumistani rennoilla pihajuhlilla. Tosin heti kun juhlat alkoivat, tummat pilvet toivat ajoittaisia vesisateita ja tuuli yltyi aika hurjaksi välillä. Ensin siis sisällä kahviteltiin jäätelön + mutakakun kera ja kauden ensimmäisellä raparperitoskapiirakalla. Hetkeä myöhemmin grilli kävi kuumana varasuunnitelman mukaisesti autokatoksessa, johon kehittelin pitkän pöydän harkoista ja pöytälevystä. Kitaran soitto, musiikki ja nauru kantautui varmasti yli korttelin. Kiitos kaikille ihanille ystävilleni osallistumisesta huikeeseen hetkeen. Olen edelleen hiukan äimänä että koulu ei enään jatku ja vuosia haaveiltu sisustusalan ammattitutkinto on nyt plakkarissa. Kiitos myös ihanille opiskelu kavereille siitä että jaksoitte mun hullutuksia koko vuoden. Äkkiä se aikaa menee. Nyt voin hetken rauhoittua, käydä kasvimaan kimppuun  ja todellakin istuttaa kesäkukat maahan!! Uskon tulevaisuuden tuovan mukanaan mielenkiintoisia hetkiä, vaikka ovet ovat vielä avoinna!:) Kuvat ennen juhlia..

Harkoista kehitelty pöytätila ja valot vielä pimenevään iltaan.
Kukkia siellä ja vähä täälläki. ;)
Pitkin pihaa oli istumapaikkoja, ihan vaan varalta.. Kasvihuoneessa ja autotallissaki.
Letkeet juhlat oli ihan mun tyyliset - ei mitään pakollisia puheita vaan pyykit narulla kuivumassa jne..

 Kuinkas teidän viikonloppu ja juhlat menivät?:)

 Hiphei, nyt on tosiaan kesäkuu. Aurinkoisia hetkiä toivottelen!:)

6 kommenttia:

 1. Onnentoivotuksia valmistumisesta. Iso urakka takana ja sitä olikin syytä juhlia! Kiva, että sait omannäköisesi juhlat♥

  VastaaPoista
 2. Onnea tuhannesti! Pikaisesti hoidit valtavan urakan ja uskon ja toivon, että alan töitäkin löytyy pian. Nauti nyt ainakin hetki "kesälaitumista", olet sen ansainnut :)

  VastaaPoista
 3. Onnea, onnea. Aurinkoista onnea, valmistuneelle! :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis kiitos Lady of the Mess, Pia ja Kaline!!!:D

  Tänään lämmin hönkäys ennen ukkosta sai jalat kipuamaan sohvan reunalle. Laiduntaminen on nyt sitten aloitettu sateen ropinan kuuntelulla ja ukkosen jyrinöitä laskiessa. :D Suhteellisen lepposta.

  VastaaPoista
 5. Kiitokset vielä kivoista kekkereistä! :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos itsellesi ja perheellesi! <3

  Aika haipakkaahan ne meni... hih*

  VastaaPoista