tiistai 4. kesäkuuta 2013

Kesän ekat häät, ihanaaa..

Varmaan voisin jo kaivaa matkalaukut esille ja alkaa valmistautumaan viikonlopun ihanaan reissuun Helsinkiin!!! Ystävämme menevät naimisiin. Innolla odotan miltä morsiuspari ja itse juhlatilaisuus näyttää! Kuvat tulevan morsiamen pinterest sivuilta... Kaikki ideat kelpuuttaisin. :)
Näit kuvii löydät esim täältä,


Oikein paljon sydämiä morsiusparille!!

5 kommenttia:

 1. Kelpuuttaisin minäkin :)

  Mun aikana ei nettiä ole ollut. Vois vaikka vahvistaa valat, ja tehdä uudet omaan näköset häät -vaikka olihan ne silloinkin :)

  VastaaPoista
 2. Lueskelin tässä kirjahyllystä löytynyttä vanhaa häät-kirjaa. Jo pelkästään muistilistan 'aikataulutukset' eivät onnistuisi enää tänä aikana.. ;) Ei minun juhlapalvelu aikanakaan ollut pinterestiä mistä kattella, mutta niin vain tuli jo silloin järjestettyä häitä!!:D Oispa se kenties helppoa nykyään..

  Häät on ihania!! Suosittelen, jossain vaiheessa järjestämään valojen uudelleen vannomiset tai sitten ihan vain vuosijuhlat.. Niistäkin voisi tehdä hääjuhlan tyyliset. :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavia kuvia. Nuo lampunvarjostimet on kivoja :) Niin, ja sun profiilikuva on kyllä huisin hauska :) Mukavia juhlia sinne!!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat. Hyviä bileitä, iloa ja kesäistä keliä sinne!

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia saatu otettua kauniista häistä. No ehkäpä ammattilainen sen tosiaan osaa! ;)

  Varmasti siellä on hyvät bileet ja heiii, minäki pääsen ekaa kertaa tuomiokirkkoon!:D heh.

  VastaaPoista