lauantai 27. elokuuta 2016

Venetsialaiset ja myrsky!

Perinteisten leirintäalueella olemisen sijaan käytiin jo päivällä Kalajoella.
 Ensin satoi mutta tarpeeksi kun odotettiin sade lakkasi ja pääsimme kiertämään kivoja paikkoja.
Edith Levonius 1889 ❤
 Lemppari tän kesän uus kahvila oli kiinni mutta terassi toimi hyvänä kuvauspaikkana.
Tuuli oli niin kova että sai ihan tosissaan yrittää pysyä pystyssä.
Kuvat otettu joko auton ikkunasta tai ulkona seisoen vaakatasossa. :)
 Kaljaasi Ansio - aina yhtä komea!
Nappasin salaa kuvan tästä mökistä taas. Anteeksi omistajalle, mutta jos joskus haluat myydä sen niin myy mulle. Jooko?! Kierroksen jälkeen palattiin takaisin Hiekkasärkille ja hetken päästä jo uudet tummat pilvet saapuivat rantaan. Porukkaa oli kyllä, mutta kaikki istui vaunuissaan ja mökeissään. Me tultiin takaisin kotiin ja katsotaan kohta uudestaan jos tuuli tyyntyy niin tullaan taas. Kiehtoisi nähdä miten rannalla roihut tänä vuonna palaisi ja sytytetäänkö ne ilotulitukset vai ei. Jos myrsky jatkuu, lupasin laittaa täällä kotona pöydät notkumaan herkkuja, sytyttää kynttilöitä ja valvoa ainaki yöhön asti. :)
Hurja minä! Kiva venetsialainen jo näinkin, särkällä sielu lepää, oli sitten tyyntä tai myrskyä!

Hyviä huvilakauden päättäjäisiä kaikille!

11 kommenttia:

 1. Väliaikaraportti: ilotulitus peruttu ja me jäädään kotiin herkuttelemaan kynttilänvalossa. :)

  VastaaPoista
 2. Täällä Oulussa toi myrsky pistelee nyt parastaan... IHan mahoton tuuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, aika hurja tuuli oli kyllä! Erilainen kaudenpäätös tällä kertaa, jäi ainakin mieleen voimakkuudellaan. :)

   Poista
 3. Tuotanoin kehtaako sanuakka miten kävi - myrsky oli täälläki melkoinen ja satoi vaakatasoon. Mehän jäätiin Mr:n kans kotiin ja kömmittiin iltakymmeneltä filtteihin maksut täynnä "hoummeid piitsa" niinku Amerikan ystäväni sanois. Ei lyhtyjä, ei raketteja, ei ees viiniä. Unta palloon ja aamulla kirkkain silmin mökille. Ihan hyvin se sauna lämpeni 'dagen efterkin ' ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin minäkään periksi annan perinteiden muuttamiselle mutta nyt piti kyllä luovuttaa, myrsky oli liian kova. Herkut kannettiin kotona pöytään mutta mullehan tuli myös uni jo ennen puoltayötä. Hyvin oli herkut kelvannu tuolle toiselle vaikka nukuinkin. Ettätuotanoin... :D :D :D

   Ainiin, ostin tähtisädetikkuja (HURJAA) mutta unohdin nekin. Täytynee käydä joku päivä lasten kanssa tekemässä ns. kuvioita ilmaan! :)

   Poista
 4. Hurja oli kyllä myrsky täällä Satakunnassakin, onneksi viikko alkoi rauhallisemmin! Mukavaa uutta viikkoa teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon näytti olevan puunkaatoja ja sähköttömiä koteja koko Suomessa. Onneksi, vähän liian hurjaa jos pitäisi päivästä toiseen tommoisessa myrskyssä elää. :D Kuin myös sinulle - värikkääseen kotiin ❤

   Poista
 5. Voi miten tunnelmallisia kuvia sulla täällä. Upeita nuo kaiverrukset kallioissa ja merimaisemat. Vaikka myrskyäisikin niin miten tuo meri onkaan aina niin rauhoittava ja kaukokaipuuta herättävä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalliokaiverrukset ovat kyllä todella mielenkiintoisia tutkittavia. Samat fiilikset merestä, oli sitten myrskyä tai ei. :)

   Poista
 6. Myrky varmaan peruutti aika monessa paikassa monta kivaa juttua. Mutta eihän näille mitään voi! Todella kauniita kuvia!! Ja miten sykähdyttäviä vanhoja kirjoituksia kallioissa. Olisin varmaan heittäytynyt mahalleni ihastellen noita sivelemään;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sille tosiaan mitään voi, mutta onneksi hätä keinot keksii ja eri kivaa oli vaikka myrskysikin. :) No arvaa vaan mitä mä tein taas noiden kirjoitusten luona (oltais varmaan näytetty yhdessä hauskalta). :D :D

   Poista