keskiviikko 24. elokuuta 2016

Ensimmäinen syyspäivä ja tunnelmavalaistus!Tänään on Perttelin päivä, ensimmäinen syyspäivä. Kellastuvat lehdet, hallat yöt ja kasteiset aamupäivät. Pööh, tulkoot syksy vaan, mehän vedetään villasukat jalkaan ja asennetaan kotiin tunnelmavalot! Menin löytämään viime viikolla alennusmyynnistä 450 ledin -valosarjan. Luulin toki ostavani jättipitkän, mutta eihän se sitä sitten ollutkaan. :) Testiasensin sen viikonloppuna ja hetken tuumin onko tää vähän liikaa, mutta ehkä ei. Nyt ei tarttis käyttää kattovalaisimia olleskaan. Tää antaa valoa eteiseen, olohuoneeseen ja jopa keittiöön. Siinä olkoot, ainaki nyt hetken! Joko teillä on tunnelmavaloja asenneltu, vai oonko mä jotenki aikaisessa kerrankin? No minä oon sitä mieltä että tervetuloa syksy, pimeät yöt ja tunnelmavalaistus! Muistakaahan että Perttelin päivänä pitää lämmittää sauna ja peseytyä kesän pölyistä sekä kiireistä!

Ainiin, toki jos jotain hyvää niin vähän huonoakin. Syksy aloitettiin sairastuvalla - tolla toisella nous eilen kuume, kurkkuun meni joku piikkiomena ja vielä kauhee köhä siihen päälle.. Höh! No piretään se tuola vilteissä ja juotetaan lämmintä juomaa niin eiköhän se siitä!

3 kommenttia:

 1. Hei käykäähän laittamassa kuvia teidän tunnelmavaloista tonne mun Facebookkiin https://www.facebook.com/helinanblogi/

  Jaetaan vähän ideoita keskenämme. Eiköstä joo?!? :)

  VastaaPoista
 2. Oijoi, mistä sinä tuon valohässäkän löysit, tahtoo samanlaisen!
  Kun en oo facessa enkä muissakaan instansseissa, et saa kuvia. Mutta kerron, että kieputin mennäviikonloppuna mökkiterassin katon kannatinpalkkiin 10-metrisen aurinkokenno-lednauhan ja tökin saunapolun varteen niitä vajaan 2 euron ledtuikkuvaloja. Jösses, kun näytti pimeällä fiiniltä eikä yhtään jouluiselta.

  Kirjauduin lukijaksesikin, mutten ymmärrä nyt, millä hiivatin nimellä mun pitäis kommentoida (tuo auki klikattava loota tuossa kommenttiboxin alla), kun oon sama Keekis vaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Keekis!!! No kuule, erehdyin vahingossa astelemaan Anttilan loppuunmyynteihin, Oulusa. Ainoa mielestäni hyvä löytö oli nämät valot, kuuenkymmenenprossan alessa. En kai mä ny muuten olis ostanu. :)

   Tulipa fiilis että pitää alakaa asentaa itellekki lisää valoja, ulos.. Takapiha ku on niin pimee nykyään ja edelliset aurinkokennovalopallot on täyttyny vedestä ja toimii nykyään vaan lintujen istumispaikkana. :)

   Katoppa joo, niinhän tuota oot tullu ihan viralliseksi lukijaksi. Kaik aikanaan, ehkä jonain päivänä kommentoit ihan "nimelläs" :D Mulla tossa lukee että "vastaa käyttäjänä: Helinä (google)" Tiiä sitte mitä sulla siinä pitäis lukea. ;)

   Tunnelmallista venetsialaisviikonloppua sinne teille, vaikkakin se on sitä myrskyä luvannut. Josko se teijät ja toivottavasti meijät ohittais, meilläkin jää pian perinteiset hiekkasärkkäilyt väliin.

   Poista