perjantai 22. huhtikuuta 2016

Vauhtia masiinaan!

Kevät ja sulaneet lumet lisäävät vauhtia masiinaan, kun pitäisi keretä kaiken muun ohella tehdä myös ne perinteiset puusavotat. Normaalisti aloitamme metsätöillä mutta tällä kertaa siskon ja hänen naapurin rajalla olevien puiden kaadoilla. Minä olen saanut luvan toimia autojen pysäyttäjänä kun metsurit kaatavat puita. Aina kun moottorisaha alkaa laulaan niin keskelle tietä huitomaan ja käännyttämään ihmiset toista kautta tai vastaisesti odottamaan että puu on kaadettu ja tie raivattu. :)
Siellä näkyy vastapään pysäyttäjät äitee ja Eepe sekä pari pysäytettyä lenkkeilijää. :D Puu kaatuuu, kuului vaan - no mun ja NaaNaan suusta täällä päässä.
Eilen illalla aurinko onneksi lämmitti niin kerättiin siinä samalla hiukan kauniita kukkasia ja kasteltiin niitä. Opetin NaaNaalle miten pieniä asetelmia voidaan tehdä ja lisäsimme koriin vielä muutaman kiven. Kerroin myös väreistä ja kohta taustalta kuului "etsitään lisää värejä, värejä, värejä..." Ounou, on tainnut tyttö tulla tätiinsä. :)
Illan kruunasi, hmmmm, mitenkä sen nyt vois sanoo, ehkä kuva kertoo kaiken. Varoitus ja silleen! Ei ole kauaa kun instassa kirjoittelin että millonhan mun täytyis harjoitella taas meidän traktoreilla ajoa. Hetki meni kun pääsin liikkeelle ja hetken kerkesin, kunnes isä lopetti työt ja lähti kotiin rakkorilla. Hei kamoon, ensin ohjataan rattiin ja sitten käsketään pois. Just ku mä innostuin, vauhtia oli ehkä kymppi!

No se ois perjantai ja tiedossa kiva viikonloppu! Kohta lähden viemään autoa huoltoon, no se ei oo ehkä sitä kivointa osastoa mutta sen jälkeen viime vuonna käydyn koulutuksen aikaisen uuden ystävän jälleennäkemistä, huomenna ton ukkelipukkelin synttäriä ja sunnuntaina jotain sukujuhlaa! Mitäs teil? Kivaa alkavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti