lauantai 20. syyskuuta 2014

Sotkuista viis..

Tänään tai siis eilen tuli taas todettuu et jos on kiirus viikko niin koti on kyllä aikamoisessa kunnossa. Mihin
lie koko viikko hujahtanut, tosi nopsaa menee aika. Tavaroita pitkin poikin ja lattioilla kenkien mukana kulkeutunutta nurmikkoa. Flunssaakin yrittää mut ei tuu päällensä kunnolla, vaan kittuuttaa. Huoh heh.
Yritin täs iltasella ihan etsiskellä pinterestistä kuvia sotkuisista kodeista, mutta ei niitä kauheasti ollut. Eikö kenelläkään muka ole sotkuisia kuvia (ja koteja)?! :D No jotenki sit vaa eksyin taas tänne boho puolelle ja ajattelin et oonkohan ajautunut lisää boheemimpaan suuntaan sisustuksessa ja ammennan siitä lisää intoa sotkea kotiani enemmän. Ööhm. Eeeh ei ihan toimiva selitys, A syyttää nyt sisustustyylin muuttumisella & B eihän boheemit kodit ole sotkuisia. Lattiat voisin kyl oikeesti lakasta ja kerätä ylimääräset tavarat laittaa pois pöydiltä jne. Sen jälkeen voisinki sit kaivaa kaapeista lisää esim kankaita. Oisko nyt pöytäliinojen vuoro? Onko lie ollut kahteen vuoteen.. Osaiskohan olla niin. Vaihdoin jo aikasemmin olohuoneeseen ja makkariin kankaita. :) Muutaman tyynynpäällisen vois hurauttaa ompelukoneella ku löytys tarpeeks kivaa kangasta ommeltavaks.Yläkuvat pinterest
 
Kotona kaik on siis vähä mullinmallin (kuvat myös), mut iltasin se ei niin haittaa.


Tunnelma ja fiilis on tärkeintä. Ainii, tän kivan päivän kruunas äidin ja tädin leipomat
gluteenittomat pomada munkit, takassa paistetut makkarat, pari karkkii ja leffa! :D Sotkuista viis..

Luulen et viikonlopun aikaan saan vähä jo siivottuu tai sitten vaan
toivotan kaikil suloisen sotkuista viikonloppua!! <3 ;)10 kommenttia:

 1. Kyllähän ne munkit oli tosi hyviä, kun piti hakea lapsillekin toinen vadillinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisitkin jo kuulla että täälläkin on munkit syöty, niin hyviä ne oli!!! :D

   Poista
 2. Arjen kaaoksesta viis! Fiilis on tärkein!
  Nauti viikonlopusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin asia on näin!! Samoin sinulle Susanna todella ihanaa viikonloppua.

   Poista
 3. Ihania kuvia kaikki tyynni! Mulla on esim. verho pöytäliinana, pussilakana torkkupeittona yms. Mukavaa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska vaan ku etti kuvia sotkuisesta kodista niin vastaan tuli aina nämät.. :) Mullaki taitaa olla nyt verho pöytäliinana, en oo ihan varma. Käytän siis kans aina sitä mikä mihinkin asiaan sopii, oli se sitten tarkoitettu siihen tai ei. ;))) Onneks me ei oteta asioita nii vakavasti.

   Poista
 4. Mielestäni värit tuovat lämpöä ja persoonallisuutta. Tuollaisia sisustuskuvia katsoo mielenkiinnolla, vaikkei ihan omanlaistani olisikaan, kun taas musta-valkoinen on vastakohta, minusta. Juuri nuo kuvat ovat sellaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselen paljon erilaisia sisustuskuvia (liekkö ammattitauti) ja ammennan niistä ideoita. Voi olla että kuvan kokonaisuus ei aina kiinnosta, vain joku pieni yksityiskohta siitä. Nämät kuvat ovat kyllä kivoja ja hauska sattuma vain että etsiskelin tosiaan sotkuisen kodin kuvia ja aina päädyin näihin. Ei mielestäni siis osunut ihan nappiiin etsiskely!! :D Kotona täytyy muistaa se sisustamisessa, että toi mein parempipuolisko ei välttämättä lämpene ihan mun kaikille ideoille niin maltillisesti mennään. :)

   Poista
 5. Mitäs me suloiset sotkuttaret ;D Sä olet kyllä maailman tehokkain, aikaansaavin ja säntillisin tyyppi, joten pientä suuremmat kaaokset ei kauaa sun hoodeilla pysy, kunhan vaan saat tovin aikaa käydä homman reunasta kiinni. Nyt sulla on ollut vaikka mitä puuhaa paljon, joten välillä sitä suloista sotkua kertyy nurkille.

  Sopivan sekavaa sunnuntaita sinne ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin maanantai aamuna saanee ihan pikkasen epäillä noit sun niin hyvältä kuulostavia kehuja.. Maailman tehokkain?? Ihhihiiiii.. Zzzz. ;)

   Kuulosti kyllä hyvältä, joten otan kehut vastaan ja luulen nyt omaavani nämät ominaisuudet. Siivosta ei puhuta enempää. Kasvimaa sai kyllä viikonloppuna hötskyliltä käsittelyn. Rikkaruohot on poissa kasvimaa-alueelta ja sato säilötty. Wiuuu. Vielä kun löytäisi vihreiden tomaattien säilömisohjeen..

   Muhisevan muikeaa maanantaita taas vuorostaan sinne!! :)

   Poista