keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Kuka olet?

Olen Helinä niminen tyttö. Luokittelen itseni tytöksi vielä. Asun pohjanmaalla, pienessä kylässä. Nykyään harrastuksiini kuuluu talon kunnossapito, ulkona ahertaminen, sisällä sotkeminen ja askareet. Askareiksi luokittelen kaiken missä saa aikaan jotain näkyvää. Erityisesti pidän vanhojen tavaroiden uudistamisesta. Ne voivat olla joko huonekaluja tai vaikka ihan pieni lelu. Myös vanhoja omia maalaamia tauluja maalailen uudestaan. Vaikka ei pitäisi taaksepäin turhia kurkistella. Pelastan rumat ankat joukoista. Kaikki hajoava kertyy minulle joita suojelen loputtomiin. Olen "vähän" hamstraaja luonteeltani, perietynyt isältä♥. Yritän siivoilla tälläkin hetkellä tavaraa kirpputorille. En voi luokitella tyyliäni mitenkään koska tietääkseni tälle ei ole nimitystä keksitty. Pidän niitä vaatteita mitkä tuntuvat hyvälle. Suurimmaksi osaksi vaatteni ovat väreiltään hyvin maanläisiä tai todella värikkäitä, vanhoja mummoilta perittyjä. Välillä taas pikimustaa. Joskus vedän myös vaaleat romanttiset, pitsinauhoin somistetut vaatteet ylle. Miesten järkyttävät salihousut ovat kyllä edelleen jalassa mukavat. Pidän pienistä haasteista, ystävän yllyttämänä saatan lähteä menninkäisen vaatteet päällä ja hiukset pystyssä käymään kaupassa. Pidän kirpputoreilla, sisustusliikkeissä ja pienissä putiikeissa kiertämisestä. Valokuvailen todella paljon, huvin vuoksi vain. Odotan kesän tuloa ja pihatöitä. 


En kyllä keksi mitään järkevää itsestäni. Osaan olla järkevä tarpeen vaatiessa. Olen myös todella tarkka ihminen, tietyissä asioissa. Huumoria käytän aina, oli tilanne melkein mikä hyvänsä. Silloin huumori on kaukana kun minulla on todella kova nälkä, muutun automaattisesti monsteriksi. :) Aaarhhggg. Riittääkö?

Sain helmikuussa haasteen Roses & Bows blogista kertoa itsestäni. Unohdin asian.... Olen näköjään huono kertomaan itsestäni, saati kehumaan itseäni. 

Sain myös  Vaahteramäen elosta tunnustuksen: Tarkoitus on antaa tunnustus viidelle bloggaajalle, joiden rekisteröityneiden lukijoiden määrä on alle 200. Kiitos Alma! Nyt jätän nämä viisi kivaa bloggaajaa haastamatta. Koska kaikki tämän varmasti jo saaneet... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti