keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Hiljaiseloa

Olen pitänyt hiljaiseloa koneitten saralla. Tietokoneeni reistailee eikä suostu näyttämään toukokuussa otettuja valokuvia ja suhteellisen uusi puhelin vastaanotti ihmeellisiä tekstiviestejä. Joskus tuntuu että alan elämään vanhanaikaista elämää jossa ei ollut käytössä mitään kodinelektroniikkaa. Toki sitten en voisi enään pitää yhteyttä tuttaviin, muutenko kirjeitse. Olisi vähän hidasta toki kutsua tuttavia kahville, leipomiset tulisi itse syötyä odotellessa tai sitten ne homehtuisi, siivoukset sotkettua ja näin kesäisin grillattavat palaa. Ehkä en ala ihan niin vanhanaikaiseksi kuitenkaan... Koko viikon olen käynyt koneella kokeilemassa toimiiko, ei toimi vieläkään ja poistunut samantein koneelta. Mieheni entisenä tietokone korjaajana on yrittänyt paria konstia ja kuvat pysyttelevät piilossa, ehkä vien koneen vielä huoltoon josko siellä herrat osaisivat jotain jänniä konsteja jolla pelastaa sadatsadat kuvani, siis ehkä.. Mietein että miten olenkin saanut otettua niin paljon kuvia yhden kuun aikana, meniköhän koneeni niistä sekaisin. No otin muutaman koekuvan ja tein uuden kansion ja tadaaa, nämä kuvat näkyvät kuitenkin. Omituista. :O

Nyt alkoi neljän päivän viikonloppu, kerrassaan upeaa. Miniloma alkoi ukkoskuurolla ja kun olin ajatellut että menen joko pesemään keräämäni matot tai kantamaan tiiliä puutarhanhoito nurkkaan mutta sisätilat vetävät kummasti puoleensa kun varpaani kastuivat jo äsken pihalla piipahtaessa. Ehkä alan tekemään siivousta kerran matotkin on lattioilta poissa, eikö hyvin suunniteltu ole puoleksi tehty. :)

Huomenna rankametsä talkoisiin. Mennään testaan olenko saanut selkälihaksia kasvatettua, kestääkö vaikko ei. Nooo, talkoisiin jokatapauksessa menen, istun sitten kannon nokassa piknikki korilla jos puunrungot eivät suostu yhteistyöhön kanssani. Voisikin ajatella talkoot metsäretkenä.

Oikeen mukavaa pitkää viikonloppua jos vain muillekkin on suotu tämmöinen mahdollisuus. Hei ja nythän on kesäkuu, toivotampa siis myös oikeen mahtavaa kesäkuuta. Joillakin varmaan jo lomia tiedossa, aah niitä odotellaan täällä vielä hetki pitempään.

Mustavalkoisuutta, tapetin uusiokäyttöä. Väriloistoa isona kangastauluna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti