maanantai 13. maaliskuuta 2017

Viikonlopun kirppislöydöt

Viikonloput on parhaita, kun voi esimerkiksi kesken siivousten lähteä naapurikylään kirppikselle. Hahhaa. :D
Kiva Antiikki Makasiini kirppis oli jälleen avoinna ja ajattelin että jos ei muuta, niin ihan vaan fiilistelemään.


Pihaan ajaessa nokipannukahvin tuoksu ja tunnelma nuotion ympärillä oli ihana ja sai kyl arkiset ajatukset katoamaan. Tost nyt olisin voinut ostaa, hmmm, esimerkiksi ton vihreen sohvan, ryijyn ja sisältä silinterihatun. Se on kans semmonen, et jos omistaisin, en häpeilis kävellä se päässä kylillä. Luulen kyllä että muu vaatetus vaan vois olla vähän noloo versus.. No joo, onneksi en löytänyt siitä hintaa vieläkään.
Siirrytääs sitte niihin ostoksiin. Astioita. Ylläri!
Mulla oliki sopivasti tätä samaa sarjaa jo entuudestaan. Toi toinen tuli keittiöön ja sanoi että ketä meille on tulossa syömään, niin totesin että ei ketään ja ruokakin puuttuu kokonaan. Kokeilin huvikseni kattausta. Lasien kohdalla leikki jäi kesken, koska saatiin kutsu mun vanhempien tykö syömään. Kerran ruoka ei ollut valmista, niin miksipä ei.
Et se siitä kattauksesta sitten taas. :) Kokoelma kasvaa, joten täytyis varmaan jo vähän laittaa lautasia kiertoon. "Naiset" kuului eilen, kun ystävä tuli kylään, "joko sulla on tarpeeksi lautasia" NOT. Jos kauniita löytyy, niin voiko vastustaa. Esimerkiksi kesäjuhlat, ajatelkaas nyt! Että niin kerta!

Nyt ei muutako väriä ja kauneutta uuteen viikkoon. ♥

Hei, mikäli suunnittelette juhlia, niin kurkatkaa mun yrityksen blogia täältä. Niin ja muutenkin saa kurkkia mun Instatileihin, tänne ja tänne. ♥ :)

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Mä en uskaltanut katsoa edes hintaa, etten vain raahaa sitä autolla (auton katolla) kotiin. :D Hihh.

      Poista
  2. Vau mitä astioita, kelpais! Eipä ole tullut aikoihin Antiikki Makasiinissa käynyt, todellakin pitäis käydä :)

    VastaaPoista