lauantai 13. helmikuuta 2016

Kuvataan kotia

Miten bloggari kuvaa kotiaan.. Yleensä se tehdään valoisaan aikaan, tarkkaillaan kameran säädöksiä ja vielä katsotaan että ovat julkaisukelpoisia kuvia. Kuva saattaa mennä muokkausohjelmien kautta, eikä ehkä siltikään päädy blogiin koska ei ole tarpeeksi hyvä. No meillä se homma meni tänään näin:

Mitähän toi ukkeli kuluttaa sähköä turhaan, ei kaikkien valojen tarvihtis olla päällä koko aikaa.. Keittiö, sotkuinen, yäh.. Hmmm paljon hämärämpää takkahuoneessa, ei näy pöly. Oho, puut on jääny oven pieleen. Ei sitte lämmitetty takkaa eikä saunaakaan koska mulla on edelleen lämpöä (saakutin flunssa ja korvakipu) niin en voi mennä. Päiväpeite vinossa mutta olkoot. :)
Menis makkariin. Vaihoin vähä aikaa sitte lamput makkarin kirkkaasta tietokonehuoneen täysin valaisemattomaan. Eihän makuuhuoneessa jossa ei ole peiliä tarvitse liian kirkasta valoa. Eihän? Okei jos ulkona on sysipimeää ja yrität kuvata suht hämärässä huoneessa niin ei tuu kyllä mittään.. Hei mutta jos kokeilis lähempää. Hitsi mitä noi tyynytki tossa tekee, siirtäis rottinkikorin päälle vaikak siinä näkkyy jo olevan ainaki kuus.. Nooh. Meijän sängysä ei kyllä pompita ku tramppiksella, kontataan sitte. Oiskohan tyynyt kuvattavia, eiku sängyn toisesta päästä näkyy tuolit ja häääh ukkelin tohvelit.. Ounou. Okei parempi sammuttaa kattovalo ja vetäytyä olohuoneeseen.
En tykkää käyttää täälläkään kattovalaisimia, aina jotain muuta. Miksihän ykskään kynttilä ei pala. En jaksa hakia tulitikkuja. Sohva on ollu taas mun kaveri viimeiset kaks päivää, teen lisäksi. Teeveestä näkyy kauhua, haha. :) Ai mutta kirjahylly, oisko siinä mitään kuvattavaa.. Eteisen valo on kyllä ihan väärän sävyinen, seki pitäis vaihtaa ja olihan mulla tosiaan ne uudet plafonditki tohon. Juuu joku pöljä istuu tuolilla ja kuvaa. Terve vaan. Tykkään edelleen hirmusti tosta meijän kartasta. Kokeillaan valoja.. Nyt kyllä näkis kuvata mutta mitä kuvais. Resuset housut, mattoja, villasukat, tyyny, pullot, kello... Mitäääh kello on kymmenen no johan tässä nyt jo yöpaidan vois heittää päällensä ja sammuttaa valot!! Pitäiskö kuitenki tehä postaus pitkästä aikaa..

Yöpaita ja aamutakki päällä, villasukat uskollisesti jalassa, aivot lyö tyhjää ja nenä niiskuttaa. Olkoot teksti mitä on mutta tämän bloggarin iltavillitys oli tässä. Puoli kotia jäi kiertämättä mutta en ennää jaksanu, ehkä toisena päivänä. Jos kokeilis valoisan aikaa ja ois vaikka puolta fiksummalla tuulella. :)

Huomenna on ystävänpäiväääääääää. Paljon pusuja teille kaikille blogi ystäville. Tästä ku tervehdyn niin lähen moikkaan ystävää Turun suuntaan. Huomenna olisin jo lähteny mutta kun kaikki sairastaa.. Pysykää nyt terveinä sielä!! Äläkää ainakaan matkiko mua ja oloko ulukona vähillä vaatteilla, kastelko varpaita lätäköissä, unohtako pipua sisällä jne jne.. Ihan niinkö sitä ei olis jo kakarana oppinu! Nyt pehkuihin..

8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia olet kodistanne ottanut <3 Hyvää ystävänpäivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja sitä samaa myös sinulle Happystarhomen Elina. :) <3

      Poista
  2. Niin hyvin kirjoitit, täydellisen kodin tekee täydelliset asukkaat. No se mihin me kuulutaan on jokaisen oma. Koti on asujansa näköinen ja ikinä koskaan ei kaikki ole niin hyvin kuin haluaisi ja varsinkaan kuinka sen tunnelman ja fiiliksen saa tallennettua kameralle :D Ikinä ei ole tarpeeksi valoa tai tavarat oikeilla paikoillaan, varsinkin kun täällä on niin monet sormet samassa sopassa.
    Ihanaa ystävänpäivää sinulle Helinä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivoista sanoista Marika. Voi joo kuule, onneksi olen oppinut sanonnan ettei sisustajan kodissa eletä täydellistä elämää, ainakaan sisustuksen suhteen. :) Boheemius on viime ja tämän vuoden sana, jossa onneksi rentous näkyy monella tapaa.

      Poista
  3. Välillä voi ottaa rennon huolettomasti!
    Meillä mieheni on uhannut ottaa kuvia mitä kameran linssin ulkopuolella tapahtuu..kaamea kaaos erilaista rekvisiittaa pitkin pöytiä ja tuoleja! =D

    Kiitos näistä tunnelmista ja toipukaa pian kuntoon koko perhe!
    Lempeää ystävänpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks meillä ei mies koske järkkäriin, sanoo vaan ettei uskalla edes imuroida koska joka puolella askartelu tms somistetta. :) Jos teet postauksen asiasta niin huikkaa mulle, olis kiva nähdä. Mitä jos tehtäisiinkin sarja postauksia "takahuoneessa tapahtuu"? :D Hihih

      Poista
  4. Ihan mielettömän kiva kuvasarja. Samoin sinulle, oikein hauskaa ystävänpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Pilvi. <3 Pilke silmäkulmassa tehty taas...

      Poista