sunnuntai 30. elokuuta 2015

Venetsialaiset 2015

Asuntoautoilua, rannalla kävelyä, pyykkipoikia pöytäliinoissa, ystäviä, mökkeilyä, saunomista,
iloisia ihmisiä, naurua, hassuttelua, herkuttelua ja aina yhtä häikäisevät maisemat. Oma 'taiteellinen' näkemykseni illan ilotulituksesta.

Parempaa kaudenpäätöstä ei taas voinu olla. Kuin lomalla olisi käynyt. Yhdessä ystävien kanssa
valvottiin yömyöhään leirintäalueella, moikkailtiin tuttuja karavaanareita, höpöteltiin niitä näitä ja
otettiin rennosti!

Tässä tämä meidän perheen perinne, joka on aina ihan parhautta. <3 Juhlitaanko teillä venetsialaisia?

Ensi kesänä oma remontoitu vaunu pääsee liikenteeseen. Jos joku on instaa seurannut, vaununi on
kohta vain pelkkä raakile joka täytyisi rakentaa uudelleen. Vähän ehkä laajeni mun pienet remontit!! :)

8 kommenttia:

 1. Mahtavat ilotulituskuvat!! Kauniita kuvioita taivaalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva taas kuvailla taivaalle kun sai mielin määrin miettiä mitä kuvioita kuvaisi. :D

   Poista
 2. Tokihan Keekelässä juhlittiin, tai siis oikeastaan mökillä, meren saaressa. Vastarannan naapurit olivat tyhjentäneet vissiin koko pommikaupan, joten saimme nauttia ilmaiseksi heidän ilotulituksestaan monta tuntia. Kaunista silmille, muttei korville... kun jotenkin saisi tuon paukkeen pois, olisi vain ihanat valot ja tähtisuihkut.
  Omakin mökkipihamme oli täynnä roihuja ja terassilla kynttilämeri. Täysikuu toi vielä oman upean lisänsä. Venetsialaiset on hieno tapahtuma, mukava päättää huvilakausi näin. Ja vielä niiin ihanassa säässä, merivesikin uimalämpöstä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minen vielä ainaskaa heittäny tota talviturkkia pois vaikka porukkaa kyllä kävi uimassa.. Hyrr, sen verran vilukissa. Jos villasukat sais jättää jalkaan ja ne ei kastuis niin ehkä sitten. :) Venetsialaiset on kyl ihana tapahtuma, mä tykkään kyl hirmusesti. Välillä istuin vain ja kuuntelin leirintäalueella kuuluvia ääniä, pauke sen sijaan ei ollut niinkään korvia hivelevää.. ;) Ihmeen lämmin oli vaikka tuuli puhalsi, illemmalla jaoimme koko porukalle lisää vilttejä ettei palellu. Teillä on varmasti ollut myös tosi ihana päätösjuhla.

   Poista
 3. Upeat ilotulituskuvat ja muutenkin kesäistä tunnelmaa!

  Venetsialaisia meillä juhlitaan mökillä, mutta Airisrannassa juhlitaan Muinaistulia. Ihan samasta taphtumasta traditioineen on kuitenkin kyse. Ulkotulia ja hyvää syömistä, nytkin ihana kuutamo ja tähtitaivas lisämausteena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana ja kesäinen päivä!!! Sattuikin vielä sopivasti olemaan niin hyvät ilmat.

   Mitä ihanaa, muinaistulia! Onko se teidän oma juttu ja vai ihan yleinen?!? Kuulostaa romanttisen jännittävältä. <3 :)

   Poista
  2. Saaristomerellä muinaistulet päättävät huvilakauden eli ovat vastaava juhla kuin venetsialaiset. Ulkotulia ja ilotulitusta. Oma juttunsa muinaistulissa ovat vielä kokot, joita poltetaan kuin juhannuksena konsanaan. Meilläkin vastapäiset naapurit laittoivat sellaisen roihun pystyyn, että luulin saunan palavan. :)

   Poista
  3. Voi joo. No tottahan toki minä tuon tiesinkin, mutta sanotaanko niinku lapset sanoo että muistikortti oli täynnä tuolla hetkellä tietoa niin unohtui ihan vallan. :) Hihhiii. Kyllä se edelleen kuulostaa yhtä romanttisen jännittävältä. Meillä olisi ollut kokkokin valmiina.. Onneksi ei naapureiden sauna palanut. ;)

   Poista