keskiviikko 20. elokuuta 2014

Kesämuistoja

Syksy se tulla jolokuttaa (varpaita jo vähäsen palelee) ja kesä on hyvin pian takanapäin. Himputti, oottako huomannu et lehtiäki puista jo putoilee. :o Viime viikonlopun sääennusteessa sanottiin et on viimeiset minuutit aikaa nauttia kesästä. Sen tein, toki olemalla pihakirppiksellä la-su päivän mut kuitenkin ulkona ja aina ku mahollista niin köllöttelin myytävän aurinkotuolin päällä. :D Onneks oon oman kesäni, ihanat kesämuistoni tallentanu instagramiin, kun on tää bloggailu saattanu vähä unohtuu. :)

Tähän kesään mahtui uusia tuulia, aika paljon normaalia enemmän tuttavien kanssa kahvittelua - jopa uusia ystäviäkin, pitkin suomea reissaamista, herkuttelua, hassuttelua,  kasvimaalla hääräämistä. Parhautta oli kuitenki taas se et sai olla perheen kanssa (voihan kotihiiri). Pian korjaan loput sadot kasvimaalta, kasvihuoneesta saa vähä viel ootella tomaatin rääpäileitä. Nyt kesän jälkeen voin todeta et ehkä keväällä tehty kasvimaa jäi siltiki liian pieneksi, mut eihän kerrota kellekkää (ainakaa tol paremmal puoliskol) et sitä voi aina tarpeentullen suurentaa. Lyhyesti ja ytimekkäästi näin.. Mun alkukesä kuvitettuna:
Kaikkee hassuuhan tähän kesään mahtu taas. Iiik niin ihanat kesämuistot!!
Mulle tulee ainaski hyvä mieli taas näitä katellessa.
Ihan kiva laittaa kuvat myös tän, ku on niitäki jotka ei ikumaailmas haluu instaan.
Mut niille jotka haluu, niin löyätte sit mut sielt reaaliajassa nimel helinako.

Kivaa loppuviikkoo kaikil teil ja tervetuloa täälläkin uudet lukijat
(joita en näe kun mun kone sekoilee, mut yritän parhaani) 

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. Ja iik, mikä tuo pöllölautanen tuolla yhessä kuvassa oli? Tää tahtoo kans! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on mun minipöllölautanen. Toimii elintärkeänä herkkulautasena, teepussinalusena ja joskus jopa sutivatina. :) Ostin sen henkkamaukalta varmaan vuositakaperin, ehkäää... :D

      Poista