torstai 13. maaliskuuta 2014

Taas kävi kuten epäilin..

Mein olohuone näytti hetken aikaa normaaliin verrattuna astetta mustavalkoisemmalta.
Värikkäät tyynyt oli sohvalta pois, vihreän ison maton tilalla mustavalkoiset ja verhotki oli
mustat. Viimeisten lumien lähties ei menny kauaa ku läks mustat verhot ja sitä myötä men
vaihtoo vähä muutaki. Juu mustavalkoisuus oli ihan kiva, mut mua vaan ei oo luotu värittömäks. ;)

 Ennen

ja jälkeen. Piristi kummasti. Mihinkä sitä kissa karvoistaan pääsisi.. Eikuu. ;)
Tervetuloa takaisin värit!

Mites teil, joko on keväiset värit valloittaneet kodin?

6 kommenttia:

 1. Onpa virkistävä verhonvaihto! Itsehän himoitsen tuota oranssia eri sävyissään aina vaan, vuodenaikaan katsomatta :) Ja symppis pöllöpatsas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, en tullut sinuiksi mustavalkoisuuden kans. Vaikka kivaltahan se näytti. :D Oranssit verhot ei oo kyl kerenny koko talvena kaappiin asti, nyt ne on taas vaan veroisellaan paikalla. Kivaa et meitä oranssin tykkääjii on useempi.

   Poista
 2. Harkitsen ekaa kertaa elämässä vakavasti ikkunoiden pesua (oon 27v) ja oon jo kaivanu kaapista esille vihreät verhot odottamaan hulluuden puuskaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreät verhot, JEEE!!!! Siin on mun lemppari. Siitäpä tuliki mieleen, et taidan kaivaa itekki vihreet verhot kaapista ja vähän sovitella!:) Kiitti Katarooma vinkistä. Ha, hulluuden puuskat on välillä ihan hyvästä!!!;)

   Poista
 3. Just toi oranssin sävy tuntuu olevan nyt kovasti in ja ei ihme. Se on niin mehukas, kuin kypsistä kypsin villipersikka.

  Eikö ole osunut ennen kuvaan vai eikö ole osunut mun silmään, mutta tuo pöllö on NIIN ihana!

  Niin mielellään haluaisin keväisiä värejä kotiin, mutta nyt se ei tietenkään ole mahdollista, kun ei juuri nyt ole tavallaan kotia. On vaan nämä kaksi huushollia täynnä muuttotavaraa ;D Vaan kunhan.. niiin sitten ja voi että sitten! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustajana täytyy myöntää etten kulje muodinmukaisesti, mutta oranssiahan on meillä vuodenajasta riippumatta aina jossain!! Oranssia olisi hyvä pitää esimerkiksi työhuoneessa, nimittäin sillä on mm. piristävä vaikutus ja auttaa muunmuassa uupumukseen!!;D Ei tuu työuupumusta....

   Mielestäni olen joskus kuvaillut blogiinkin pöllöööööö. Se on mun kotieläin!!:D

   Parinviikon päästä sullaki on sit mahdollisuus alkaa miettiin niit keväisiä värejä oikee kunnolla.. Niin ja joo ja voi että kun.. Mahtista!!! Hehe

   Poista