tiistai 12. marraskuuta 2013

Kivassa sisustusliikkeessä

Piipahdin parisen viikkoa sitten tutussa ja turvallisessa sisustusliikkeessä PPDecorassa. Kuviakin olisin laittanut heti avajaisviikolla, mutta tällä tättäräällä tuntuu taas olevan aikas kiirusta. :) Ihana putiikki oli muuttanut ja pitihän siellä hetinmiten pyörähtää itseasiassa kolme kertaa samalla viikolla! Kuvat eivät ehkä kerro kunnolla, mutta meidän myyjätär oli taas päästänyt järjestelmällisyyden kuningattaren esiin. Pieni liike ja niiiiin paljon kaikkea kivaa, sulassa sovussa keskenään. Mikään ei neliöihin verrattuna tuntunut ahdatulta. Tämä ei ole sitten maksettu mainos, niinkö ei aikaisemminkaan. Mä vaan tykkään tästä paikasta ja tän paikan omistajasta. Hihhii. Tällä kertaa en kerro teille uutta tarinaa, sillä löysin tämän vuosia vanhan kirjoituksen PPDecorasta. Enjoy!!! :)
 Tänne on aina yhtä miellyttävää mennä.. Kuten kyseisenä päivänä. Eräs asiakas kysyi,
olenko lehtitoimittaja. Eheiii, enhän mä kun turhanpäivänen höpöttelijä vain. :D
Kivaa ja tunnelmallista viikkoa teille kaikille!!:)

7 kommenttia:

 1. Ihana putiikki, bongaan heti vaikka kuin monta joita mielelläni kotiuttaisin!! :) Mutta voihan harmistus, että on kaukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, onhan se aika ihana putiikki. Ehkä sinäkin pääset jonain päivänä piipahtamaan, mikäli sattuu esim reitti matkanvarrelle. :) Hihh*

   Poista
 2. En oo vielä ehtinyt käymään uudessa liikkeessä, täytyy kyllä käydä ennen kuin kaikki joulujutut on myyty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomennahan olisi kaupungin joulunavaus. :) Kaikkea kivaa, varmasti myös PPDecorassa.. Kaikkea jänskää on tarjolla, ohjelma alkaa aukiolla kuuden aikaan illalla. En tiedä kummat oottaa enemmän joulupukin tapaamista, minä vai lapset! Hihhiiii.

   Poista
 3. Hyviä kuvia, näki kauppaa mukavasti ja sai kyllä vaikutelman varsin mielenkiintoisesta sellaisesta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rouva Hyrskyn Myrskyn. Hassua (ja hyvä niin) sillä omasta mielestäni kuvasin taas jotenkin kummallisesta kulmasta. ;D Mutta tuoltahan se kauppa näyttää nyt ja luulen että joulun jälkeen taas hiukan toisennäköistä.. Hihih

   Poista
 4. Ihana liike,tuolta lähtis joukkoon monta monta juttua! :)

  VastaaPoista