sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Toukokuun toinen viikonloppu

Ajattelin toukokuuta ja kirjoitin maaliskuu. Meinasin jättää tekstin, mutta poistin. Hyrr, yhtä kylmää ja koleaa kuin maaliskuussa.

Onneks meillä täällä juhlitaan kylmät kelit mielestä, kun on kaiken maailman kissan ristiäisiä, synttäreitä ja tänään äitienpäivä. Mitään ihmeitä kuitenkaan, kunhan kokoonnutaan tutulla porukalla.
Viime viikolla meijän Eepen 9 vuotis synttärit, eka kaveriporukalla ja sitten sukulaisten kanssa. Mitä vanhemmaks noi skidit kasvaa, sen vähemmän näköjään tarttee somistaa. Jotain kuitenkin sai kehitellä ja toiveena oli jalis ja teemaa tuotiin oman joukkueen väreillä, mustalla ja keltaisella. :)  
Tänään täällä Alavieskassa, kuten muuallakin juhlitaan äitejä. Munsta on aina kivaa mainita se, että Suomessa ensimmäistä äitienpäivää vietettiin täällä meillä, Alavieskassa siis. :) Kirjastovirman sivuilla tästä on vähän pidempi juttu, joka kantsii käydä lukemassa, mikäli historia kiinnostaa. Pääset juttuun tästä KLIK.
Nyt on maha täynnä hyvää ruokaa. Ensin meijän äiteen luo maittavalle lounaalle, jonka jälkeen kerrostalon mummulle kakkukahveille. Nyt hetki ruokalepoa (on jo ihan pakko) ja sitten matka jatkuu..

Kivaa äitienpäivää kaikille äideille! ♥ Jos kuvasta voisi antaa, niin tässä aika monelle äidille yksi kukka!

2 kommenttia:

  1. Enpäs tiennytkään Alavieskan aloittamasta kunniakkaasta Äitienpäiväperinteestä! Kiitos kukista ja mukavia seurustelutuokioita sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllähän moni varmaan perinteen tuojan nimen tietää (jos asia kiinnostaa), mutta se missä se aloitettiin, ei ole käynyt mielessäkään. :D Hihhh, olkaas hyvät! ♥

      Poista