keskiviikko 8. toukokuuta 2013

hiphei kirjotellaanko~

Nyt täytyy jo myöntää, kun on liian kiirus niin on liian kiirus. Olen surkea kirjoittaja ja arvatkaa mitä teen...??? KIRJOITANNN. Eihän se mitään jos se vois kirjottaa näin, niinkö tänne teen - huolimattomasti ja omalla tyylillä, mutta kun sen pitäisi olla jotenkin järkevää ja ehkä kirjakielellistä niin voi kettu vie. :) Hähä. Ensi viikolla näyttötutkintoesitys koko koulutuksesta. Ihan kaikkinensa. Mä hajoon. Ei ehkä niinkään se ettenkö olisi tietoinen asioista vaan sitten se itse esitys, mä jännitän sitä jo nyt. Kaikki on siis saatava paperille, jotta voin lukea (katsomatta näyttötutkintomestareita). Tiedän jo myös sen että pyörtyminen jännityksestä on sillon lähellä. Nyt väki tuumii että toi puhelias ja hiukan hullu tyttö pelkää kolmea ihmistä joille pitää puhua ja tuo tyttö vielä tykkää puhumisesta, niin miten voi olla mahdollista.. NO KU SE ON. :D HEHAA. No mutta yksi asia täällä mietityttänee ja pähkäilytyttänee.. Kun pitäisi osata lautalattioiden maalaus - no eihän minulla semmoista mahdollisuutta ole sattunut osumaan. Tiedän kyllä miten se käytännössä tapahtuu, olen siitä niiiin paljon lukenut ja katsonut ja vielä kertaalleen lukenut. Jokainen lattiahan on omanlaisensa ja aina pitänee uudestaan ottaa selvää mitä materiaaleja siihen on käytetty ja mitä kannattaa käyttää. Mutta se pointti tässä oli että kenen lattiaa voisin (lainata) esitellä esityksessäni...? Olisiko ehdokkaita? Sehän olisi teille vain kunnia kun pääsisitte mun esitykseen mukaan, maalatulla lattiallanne. Ei sitä varmaan tarvitsisi olla, mutta mä haluaisin. :) Heh. Oon aika pölijä kenties. No mutta, kirjoitus "on jäänyt päällensä" vaikka täällä sitä ei kauheesti ole näkynyt viime aikoina niin jatkan hetken vielä tuolla toisten juttujen parissa ja yritän tulla teitä morjestaas taas jonain päivänä. :) Jos jollakin olisi intoa päästä mukaan esitykseen niin huutaa HEP. hih* Saa ottaa spostillakin yhteyttä, osote löytynee sivupalkista. Kiva kiitos. Ainiijoo ei se haittaa vaikka pitää kirjoittaa, sillä mun poskiontelotulehukseen tarkotetussa kuurissa lukee "vältettävä auringon valoa" MITÄ IHMETTÄ. :D Loppuun lainaus yhdestä kauniista (lattiasta) myyntikohteesta.
Kivaa viikonjatkoa. Hei 'jos ei heilaa helluntaina' eiku miten se meni..

2 kommenttia:

 1. "Tiedän jo myös sen että pyörtyminen jännityksestä on sillon lähellä."
  Hyvinpä olet itses ohjelmoinut. Tolla ajatuksella onnistut varmasti saamaan ittes paniikkiin.

  Ite näyttötutkintomestarina ymmärrän, et sitä tilannetta hermoillaan, mutta tiedän myös, että sitä tietoa ja taitoa on opiskelijoihin tarttunut paljon. Haluan myös kontaktin näytön antajaan, sillä en ole häntä vastaan vaan olen kiinnostunut hänestä ja hänen osaamisestaan.

  Muista hengittää ja kohtaa näytön vastaanottajat kuin asiakkaat eli myy heille oma osaamisesi.

  Tsemppiä! Arvannet kuka olen...

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista Anonyymille.

  Huumoriahan blogini tekstit sisältävät aika paljon, joten niitä ei kannata ottaa liian vakavasti. Tämä on kuitenkin ns päiväkirjani johon käyn ns. "purkamassa paineet". Pitää kuitenkin muistaa että näyttötutkintoesitys on vähän vakavampi juttu, eikä sinne ihan näin heikunkeikun meiningillä mennä. Pysyn kuitenkin omana itsenäni esityksessäkin, joten huumori ei oletettavasti pysy täysin poissa sieltäkään.

  Pieni paniikki päivässä piristää, oli mottoni joskus. Joten muutama paniikkipäivä ennen näyttöesitystä on kenties jokaiselle suotavaa.

  Eiköhän tämä tästä kuule. Menen esitykseen joka tapauksessa, joko täristen ja vakavana tai sitten toistepäin.

  Voi kumpa näyttötutkintomestarit olisivatkin haastettava vastus, ottaisin valomiekat käyttöön, tai ehkä puutarhaletkun.. :) Vitsi.

  Kiitos myös tsempeistä.

  VastaaPoista