perjantai 19. lokakuuta 2012

Vanha kohde~

Hei vain hellurei. On tosi kiva olo, istua törötän yksin kotona ja kenenkään huomaamatta hymyilen tietokoneen ruudulle. Tosin hiljasta ens kertaa koko viikkoon. Tunti sitten tulin koulusta. Kyllä meille tyttösille onki saanut välillä nauraa ihan ääneen hekottaen. On tullut opiskeltua koko viikko joista tosiaan kaksi päivää vietimme yhdessä opiskellen. Paljon on opittu, tai ainakin muka opittu. On ollut tosi kivaa kokeilla kaikkea uutta ja hienoa. Eilen ja tänään opettelimme pohjapiirustusten piirtämistä. Onnistuin tämän 3D:n kanssa hiukan paremmin kuin eräs kokeiluni alkukesästä KLIK. Ja nyt jos joku luokkakavereista lukee tän niin kirjoittaa ja kertoo kaikille että "hahhah, nii vissiin. Mitä ne oli ne sun kommentit että miksi mä oon kaivautunut mun talon alle". Joo no käskettiin kokeilla kaikkea, kokeilin siis myös talon alle kaivautumista. :) Nyt ajattelin pitää ainakin yhden päivän vapaata tehtävien teosta ja siivoilla kotia. Ainiin, pitääkin alkaa etsimään työharjottelupaikkaa.. No nyt ensin siivoilen. Olisin ehkä voinut pitää kyllä suuni kiinni harjottelupaikan etsimisestä juuri silloin kun iskee iltapäivävilli. Illalla meille pitäisi tulla ystäviä vähän kauempaa, joten koti voisi näyttää vähän siistimmältä. Taidan laittaa musiikin soimaan telefunkenista ja alkaa heiluttaan lattialuutua danssahdellen. Moikkamoi ja oikeen mukavata viikonloppua vaan kaikille!!:)

Kyseessä ei ole höttiäisen höpötelmien talo, vaikka ensimmäisestä
kuvasta niin voisi päätellä. Miksihän tuo läppäriki jäi pöydän alle?:)

4 kommenttia:

 1. hei minulla olisi jotain sinulle blogissani ! :)

  VastaaPoista
 2. :) Oli kyllä hauska päivä!
  Katotaan jossain vaiheessa, miltä mun kuvat näyttää. Voisin huvikseni piirtää sen "meidän ohjelmalla" vertailun vuoksi

  VastaaPoista
 3. Oi voi, nyt tuli työjutut ens kertaa pitkään aikaan mieleen :) Hetki on kyllä siitä kun viimeksi piirtelin vähän kolomereetä :)

  Mukavaa kun oli hauska päivä! Koitappa saada siivot tehtyä :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tunnustuksesta Valtterrieri!!!:D

  Mia, jepjep hauskaa oli. Meni kyl nopeeta tää päivä. :)

  Marika, toivottavasti se ei ollut huono asia!! Nauti nyt kuitenkin tästä hetkestä, koska vain kerran se pikkuinen on pikkuinen!!:)

  VastaaPoista