perjantai 26. lokakuuta 2012

talvisempaan takkahuoneeseen~

No eihän täällä kyllä paljo mitään muuttunut. 'Uuden' peilin tänne sain, se on hauska huvipuiston peilitalomainen. Ajan patina siinä todellakin näkyy. Kun astut ulkoa sisälle, säikähdät varmasti kun naamasi näyttää vähän vinksahtaneelta. Mutta se on kivan mallinen, pienine hauskoine yksityiskohtineen. :) Voisi sitä ehkä vähän nostaa. Sit näät huonekalut, oon jo tovin miettinyt tohtisinko alkaa niitä maalailemaan. Tekisi himpun verran mieli, mutta menenkö ne sit pilaamaan. Aikaisemmin tässä huoneessa oli syksyiset oransseilla lehdillä varustetut ohuet verhot, nyt vähän paksummat lämpöä tuomaan. Karsein vähän tavaraa, tilaa tulevalle joululle. :) Laitoin kaiken kauniiksi ja juuri ennen kuvien ottamista hyppäsin sohvalle miettimään maailmaa. Se on sitä meikäläisen elämää se kun verhot on vähän vinksallaan, sohvanpäällinen on rytyssä ja pehmokilppari ei vaan yksinkertaisesti suostu lähtemään meidän huushollista. Monta kertaa se on ollut jo kirpputorilaatikossa, mutta otan sen sieltä pois. Sehän on perjantai. Oikeen mukavaa viikonloppua kaikille!!:)

Ulkona oli tullut yönaikana ainaski melkeen kymmenen senttiä lunta. Jipii.
Meikä on käyny monta kertaa jo pihalla hiippailemas. Tule lisää lunta. Pidän!!:)

5 kommenttia:

 1. Ei kannata kilpparia pois laittaa <3 Son söpö :)

  Ei nuita kalusteita kannata maalata. Ovat kivat. Pidät tuon huoneen vaikka sellasena "Tule sellaisena kuin olet"- huoneena ;D

  VastaaPoista
 2. Hei muutes. Onko tästä huoneesta käynti pesulaan? Saunastahan myös tullaan sellaisena kuin ollaan, ilman pakkeleita ja maaleja :D Eli ehdoton PÄÄSY KIELLETTY maalatuille huonekaluille tässä huoneessa!
  Mun mielipide...

  VastaaPoista
 3. No jooo, ei niitä raaskis maalata. Pieniä korjailuja ja suhteellisen näkymättömiä muutoksia tehnyt niille. Onhan tästä käynti myös kylpyhuoneeseen. Meidän koko talo on yleisesti ottaen "tule sellaisena kuin olet ~ talo". :)

  VastaaPoista
 4. Niin hienot opetustaulut. Aina vain niitä jaksaa ihailla...

  VastaaPoista
 5. Kiitos Taika ja tervetuloa lukijaksi. Toivottavasti viihdyt!!:)

  VastaaPoista