sunnuntai 21. lokakuuta 2012

toisesta työhuoneesta~

Sieltä, missä en saisi koskea mihinkään. Enkä varsinkaan kadota kaappeihin. Jos sen teen, niinku taas tein menee 'kaikki hukkaan, eikä mitään löydy mistään'. Heh. Nyt kuitenkin viikonloppuna siivousten ohella ajauduin taas tänne huoneeseen vähän vaihtamaan järjestystä. Mutta keksein keinon jolla saan kaiken pysymään tallessa ja se ehkä onnistui. Siirtelin innokkaana niitä kolmea huonekalua mitä tässä huoneessa pystyy siirtämään ja sain mielestäni ihan hyvän lopputuloksen. Ainoa minkä haluaisin vielä tehdä ja niin mieskin että sais kokoseinän korkuisen hyllyn yhdelle seinälle johon sais (mun mielestä kauneimmat pelit) kaikki pelit esille. Se ei sais olla liian massiivinen eikä muodokas. No sitäpä suunnitellaan sitten yhessä miehen kans.. Mies myös haluaisi että maalaan seinälle jonku ison seinämaalauksen, suaapa nähä mitä hää keksii.


Tietty olisin voinut piilotella kuvista vielä kaikki paperit ja johdot. Mutta siitäkös soppa ois taas syntynyt, ku ne ois ollu hukassa. Hmmm.. ;) Löysin vähän aikaa sit semmosen nettikaupan josta vois tilata joitain johtojen piilottajia. Kaikille omat cableboxit ja värikkäitä johtoja mulle. Kyseiseen Johtoi nettikauppaan pääset tästä KLIK


Meillä kun näitä tietokone juttuja ei olekaan paljoa, kaapit täynnä kaikenmaailman osia, näyttöjä muutama kappale jne... Mutta kyllä tänne yritetään myös tärkeät paperitkin säilöä. Minä kun laittaisin kaikki kansiot samoilla väreillä niin eihän niitä voi vaihtaa kun sitten ei löydy papereita. Eeeeh, hei mä nyt oon aika ilkeen kuulonen, eijeijei.. Pitäähän kuitenkin miehellä olla yksi huone jossa hänellä on edes jonkulaista sanavaltaa. :) Täähän on kuitenkin hänen työhuoneensa johon minä vain olen tunkeutunut. Yritän pysyä kuitenkin pienissämäärin "tiellä" täälä. Onhan mulla kuitenkin oma työhuone olemassa. 


Näät on sit näit mun kokeiluja tässä huoneessa. Laskut toki pysyvät tuossa telineessä hyvin järjestyksessä ja siitä kun vielä siirtyisivät kansioihin saakka ettei jäis noin nätisti tohon lojumaan. Magneettitaulu sisältää yleensä kauhean kasan miehen koululappuja mutta eilen ne oletettavasti hukkasin johonkin täällä huoneessa ja jätin vain hexumaisia pieniä hassutteluja hups. Sit ottaisin mielelläni kauniin kaukoputken päältä ton suojapussukan pois, mutta kun ei saa. Siihenkin on joku syy, mutten muista mikä. Harmaa hyllykkö on pienestä ruokakaupasta ostettu, se oli joku esittelyhylly. Yritin sitä kerran raahata pois huoneesta, mutta hetihän sen sinne jouduin raahaamaan takaisin kun mies tuli kotiin. Hyvä yritys, ja olenkin päättänyt että sen jälkeen kun keksimme pelihyllyn tänne niin tämä saa lähteä. Kätevävähän hylly on täällä, koska on suhteellisen pienikokoinen ja siin on rullatki alla. No mutta tässäpä ensimmäisen kerran kokonaisvaltainen esittely miehen työhuoneesta. Toin tietokonepöydälle karkkikipon ja aloin kirjoittamaan.. Eihän tuo näköjään edes tykänny kyttyrää että sen tavaroita täällä esittelen. Mutta nyt ulkona paistaa aurinko, sinne meen!:)

Meillä alkaa syyslomaviikko. Se kuluukin osittain kummankin koulutehtävien teossa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti