sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Syksyn askareita~

Enhän minä malttanut mihinkään ouluun lähteä, kun apua tarjottiin terassin tekoon. Terassin pohjan kaivamiset aloitin joku aika sit mut vastaan tuli se peijoonin kalliolohkare, jota hetken jaksoin potkia suutuspäisää.. :) No eilen sit alotimme sit kivenhakkaamis urakan, käsivoimin, järettömän suurella lekalla. Muutaman tunnin jälkeen kivi hajosi ja se saatiin kuopasta pois ja kaivamani kuopan täyttö sai alkaa. Nyt mullon terde, kukkia vaille valmis! Vielä näköjään intoa ja voimia löytyi tämänkin jälkeen, nurmikko leikattu toivottavasti viimeisen kerran tälle vuotta, jo valtoimenaan kasvamaan päässeet syreenit ja lumipalloheisit leikattu pieniksi näteiksi pensaiksi, lehdet pihasta haravoitu, syyskukkia istutettu etupihalle, yksi kukkapenkki jo saksittu talviteloille, etupihan terassi pesty josta myös raahasin puutarhakalusteet varastoon. Ainoastaan terassin pöytä jäi vastustamaan niin paljon etten jaksanut enää siirtää sitä kuin pari metriä ja se jäikin tänään tohon etuovelle callunoiden alle! Heeh. Laitoin pöydälle lyhdyn ja hurjan peikon vartiomaan ovea.

 
Siinäpä ne taiski olla, mut eiköhän tuossa nyt jo ollu kahelle päivälle. Lopetin tossa puol kasi tänään. Taisin ehkä vähän innostua. Kädestä loppui puristusvoima, joten meinasi jäädä tekemättä iltapala. Sain kuitenkin vielä aherrettua kasvisosekeiton. Nam. Kivvaa tuola ulukona ahertaa, vaikka kylmä kalisuttaa vieläki luita!:)

Ainiin, tällä viikolla oli epäonnistumisen päivä, ei osunu päivä ihan nappiin ku alkuviikosta olin jättänyt tämän oven raolleen kahdeksi päiväksi (niin usein siitä kuljetaan) ja hammastahnat katos harjasta yks päivä ja löysin ne myöhemmin seinästä. Hmmm. Toivottavasti ny onnistaa kaikkia ku epäonnistumisen päivä meni! Mulla kyllä oli hyvää tuuria kyseisenä päivänä, sillä voitin lotosta 56 rahhaa ja toi terassiki rakennettii. :)
 
Oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille. Elekee palelluttako ittiänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti