lauantai 6. lokakuuta 2012

sivukylänkoululla~

Kävin tänä aamuna sivukylän vanhalla koululla huutokaupassa. Tiesin mitä olen menossa sinne huutamaan ja otin vain sen summan minkä maksimissaan voin käyttää huutooni. No, sain sen mitä olin menossa hakemaan ja vieläpä puolet rahoista jäi lompakkoon. Taisin olla ovela kettu huudon kanssa. Onneksi "huutokohdetta" oli kaksinkappalein joten ensin tarkkailin tilannetta, sitten kilpailtiin, sen jälkeen luovutettiin ja otettiin toinen 'tostavain' halvemmalla. :) Sori. Tais kyllä olla hyvä tuuri mukana. Minusta ei kyllä oikeasti ole huutokauppailemaan, jännitti niiiiin paljon. Olihan siellä kaikkea ihanaa vanhan koulun härpäkettä ja karttoja jne mutta kun en oikeastaan mitä tarvitse niin mitäpä huutamaan. Tietty jos olisi tullut joku *ihana, toi on pakko saada* mutta ei mistään tullut. Yhdestä eläinaiheisesta opetustaulusta huusin vähän, mutta huudot nous heti pilviin joten jätin asian koska sekään ei ollut mikään erityinen. Ennen huutokaupan alkua tuleva talon asukas ~ emäntä kierrätti minua ja äitiä koululla. Pääsimme tutustumaan semmoisiinkin huoneisiin johon oli ovi muuten lukossa. Erittäin kiva perhe sinne muuttaakin ja oikeastaan suhteellisen pienellä remontilla siitä tekevätkin asutuskelpoisen. Varoittelin vain talon äitiä että saattaa lapset joutua pian hukkaan kun on lääniä jossa juoksennella. :) Kivaa ettei lopetettu koulu jäänyt tyhjilleen vuosikausiksi!!
'Kettu' kiittää ja kuittaa. Mukavaa lauantain jatkoa!:)

5 kommenttia:

 1. sait mitä halusit ja kohtuu hintaan...

  VastaaPoista
 2. Juuup, mut se jääköön vielä salaisuudeks mitä sieltä ostin!!!:) hih

  VastaaPoista
 3. Ai ekkö sä kettua ostanukkaan??! :D
  Toi yhdessä kuvassa oleva kaappi ois meille niin omiaan.

  VastaaPoista
 4. Eihän kettu toista kettua tarvitse. :D Naureskelin mä et ois se ollu karvan verran vähän hassun näköinen joten oishan se ollu kiva vaikka takan päälle säikyttelemään. Mutta ei, en ostanut kettua. ;) Hiih. Jotain aivan muuta.

  Olihan siellä hienoja kaapeja jne mutta kaikesta en tiennyt mitä jää talon asukkaille ja mitä ei. Oikeastaan en jäänyt loppuun asti koska näin siellä olevan vain muille tarpeellista tavaraa. :)

  VastaaPoista
 5. No se on mukavinta, että sait sitä, mitä halusit;) Onneks sitä pystyy kuitenkin jarruttelemaan ja miettimään, mitä oikeasti tarvitsee. Muutenhan sitä joutuis ostamaan kaiken ihanan;)

  VastaaPoista