tiistai 30. lokakuuta 2012

Makuuhuonetta talven alla~


Tein oikeastaan kaiken, mitä makuuhuoneisiin ei sais tehä. Mustat lakanat vetävät liikaa puoleensa ja ikkunan alle ei saisi laittaa sänkyä. Oon vaan ny niin ilonen noist punasista verhoista. Vielä yksi päivä ja siirrytään marraskuuhun. Sitten voi alkaa vapaasti laittamaan joulua! jipii. Tää kaikkihan lähti taas koulutehtävästä jossa piti piirtää makuuhuone aksonometrisesti. Kokeilin piirtää myös koneella makkarin sit.

Tein myös kaiken sen mitä blogiin ei sais tehä, sotkea nyt huonoja kuvia vielä lisää. ;)


 Tehtävien palautuksen jälkeen kurvasin kangaskauppaan kattoon joulutarjontaa.


No nää ny ei kauheest iskeny. Tätä alimmaista raitakangasta mietein yhteen projektiin, mutta äiti sanoi että tulee mieleen lapsuus kun putkassa oli tuommoset kankaat patjoissa niin jäi sitten jostain syystä ostamatta. ;)

Huomenna oliskin taas meno luennolle jossa teemana VALO.

 Joko teiltä löytyy joulua?

8 kommenttia:

 1. Ei meiltä, mutta paikallinen "joulukatu" on jo avattu. :D

  VastaaPoista
 2. Oooo, mä en oo huomannu edes. :) Pitää käydä tutkiin tilanne. Minkäväriset valot?

  VastaaPoista
 3. Heh, on kyllä mein äitillä ollu ankee lapsuus.. putkassa.. :D

  VastaaPoista
 4. Niinnojoooo. Eipä tullu ajatelleeks et jotku vois kässää väärin. :) Äiti ollut lapsuuden putkassa, missäs me ~ navetassa!;D Ja jos yritetään nyt vähän parantaa äidin tilannetta niin ollaanko me peräti oltu tunkiolla!! hiiih*

  VastaaPoista
 5. Ikävä kokemus tosta polstarikankaasta:)..sullakin näyttää olevan nuo verhokotelot tai miksi niitä nyt kutsutaan. Meilläkin on alakerran makkareissa ja olohuoneessa, ja minusta tuntuu, etten koskaan saa kaunistakaan verhokangasta näyttämään miltään ikkunassa. Huone lässähtää jotenkin. Olis jotain malleja ko. ikkunohin jossain, sais vinkkejä. En todellakaan ole sisustaja.

  VastaaPoista
 6. Voi sä meet sinne luennolle. Oisin ihtekki halunnu, mut mulla tuo pikkunen vauveli niin ei oikeen sen kans viihti...

  VastaaPoista
 7. Lupaan yrittää ottaa luennosta kaikki irti ja tilaisuuden tullen voisin ottaa kuviakin. Infoan niistä täällä, jos onnistaa!!:)

  VastaaPoista