torstai 11. lokakuuta 2012

Ansaittu~~

Kolmijalkainen lattiavalaisin Val Captain By Rydéns. Kuvan otin tänään Askossa.
Oon kyllä omasta mielestä ansainnu viikonloppuni jonka aloitan NYT. Tai ehkä sen jo aloitin päivällä, käymällä uuden urheiluliikkeen avajaisissa shoppailemassa. Ostin itselleni lenkkikengät wihii. :) Oon siis tosiaan tehnyt valaistustehtäviä täs, neljä päivää putkeen... Hölmö taas ku taisin tehdä asioista liian hankalaa, mutta taas toisaalta niistähän sitä oppii. Ja tässä viimeisessä tapauksessa etseinkin tietoa aivan täysin uudesta asiasta minulle joka sitten piti vielä selostaa toiselle kirjallisena ja kuvallisena versiona. Niin ja nyt olen ensimmäisen kerran eläissäni piirtänyt ihan oikeasti mittojen mukaisen pohjapiirustuksen. Ainahan tuota on tullut piireltyä, mutta sinne päin, eikä todellakaan julkaisukelpoisia. Ehhehee. No mutta..

Huomisen suunnitelmaan kuuluu (yksi ärsyttävän tärkeä puhelu, mutta sitten) naapuripitäjän jo niin perinteeksi muodostuneen markkinoiden kiertäminen. Ajattelin myös käydä katsastamassa Antiikkikahvila Siirin, joka on siis tätä nykyään yhdistänyt kimpsut ja kampsut Antiikki Makasiinin kanssa. Kahvia juodessa jos ihastut tuoliin jolla istut, voit sen siitä samalla ostaa mukaasi. Ihan mahtavaa. Markkinoilta pitää tuoda miehelle nahkiainen tai kaksi. Itse käyn tietenkin katsomassa käsityötarjonnan, joita oletettavasti sieltä löytyy. Käsityöstä puheen.... Lauantain suunnitelmiin kuuluu lähtö ouluun kädentaidonmessuille. Tämä toki vasta suunnitteluasteella. Mutta oispa kiva jos löytyis kaveri mukaan niiiin hetkyllä lähtisin. Aah, pari päivää tässä siis vaan kiertelen kivoja paikkoja, oletettavasti tuhlaan rahaa ja valokuvaan paljon. Nyt jos menisin jääkaapista etsimään jotain kivaa juotavaa ja siirtyisin sohvanpohjalle rentoutumaan. Visees kaverit. :)

3 kommenttia:

 1. Huomasin kans lehdestä että ois ne markkinatkin mutta taitaa jäädä väliin. Antiikkimakasiinissa täytyis kyllä käydä myös, en oo käynyt kuin kerran toissa kesänä. Rentouttavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 2. Kivalta kuulostaa viikonloppu.Kannattaa aloittaa edes joskus se ajoissa.

  Eipä muutakuin mukavata viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Pieni vinkki Hannele ~ tää Antiikki Makasiini on siis lyönyt hynttyyt yhteen tämän Kahvila Siirin kanssa ja kyseinen paikka löytyy markkinapaikan läheisyydestä nykyisellä nimellä Antiikkikahvila Siiri. Ei siis tarvitse lähteä antiikki kaupoille kun voi mennä kahville ja tehdä siellä löytöjä. Toki Antiikki Makasiini löytyy vielä vanhalta paikalta.

  Teil tytsyil kaaas oikeen rattoisaa viikonloppua ja nauttikaa!!:*)

  VastaaPoista