tiistai 10. syyskuuta 2013

Hääjuhlan koristelua

Hiphei, nyt on ihanat juhlat juhlittu, rääppiäiset vietetty ja hetki jo levätty. Morsiusparikin on ehkä jo saapunut Tukholman reissultaan. Tässäpäs olisi teille nyt tarjolla "todella hienojen" kuvien kera viikonlopun juhlien hääkoristeluista. Juhlapaikka oli itsessään kaunis, mutta morsiamen toiveesta (tottakai) toimme violetin sävyjä koristeilla jne. Tienvarsikyltit olivat siis kierrätettyjä, mutta teksteille saimme niin hyvän tarjouksen mainostoimistolta ettei jätettty siistiä tekstiä käyttämättä. Morsion oli ihmeissään, voiko näinkin tehdä. Tottakai voi, mutta vaati se vähän taiteilua että tarrat pysyi kiinni röpelöisessä alustassa. Onnistuin jee! PomPomit löytyivät myös nettikirpparilta. Pompomeissa oli oikeat sävyt juhlaan ja saimme ne melkeimpä materiaalien hinnalla, joten työn määrää helpotettiin. Ohjelma- ja menu listat päätimme tehdä ihan perus taitoksella, pienessä toivossa että joku juhlavieraista olisi hoksannut piirtää niiden sisälle. Puut kynttilöiden alle kaadoimme meidän pihasta tänä kesänä. Ihmenuput saimme siis A-mummulta ja toivat kivasti lisää ilmettä pöytiin. Kaasot askartelivat morsiamen toiveesta huulia, viiksiä, hattuja, silmälaseja jne jotka laitoimme maljakoihin pöytiin kertakäyttökameroiden viereen. Muitakin koristeita kehittelin, kuten esim morsiusparin pöytään, karkkibuffettiin, tarjoilupöytään (miljuuna erikoisruokavaliokylttiä), ulos lainattuja lyhtyjä koristamaan iltaa jne..

Metsänpeikosta joku kerkesi taas napata kuvan. ;)
Juhlasalin koristelua, mietintää mitä muuttaa ja mitä jättää..

Tuolit, aterimet, servetit ja lasit piti moneen otteeseen laittaa uudestaan. Tässäkin
veitset harottaa mihinsunsattuu suuntaan. Lasit vielä nurinpäin ettei pölyyntyisi.
IHMENUPUT*:)


Toivottavasti olin osannut organisoida kaiken oikein. Iso kiitos minua auttaneille. Morsiusparilla sekä vierailla oli kaikki hyvin, juhlat olivat onnistuneet kaikinpuolin ja keittiöhenkilökuntakaan ei saanut sydäriä tms.???! *reps*. :D Ainakin positiivista palautetta olen saanut tähän mennessä vierailta. Karkkibuffet tais olla menestys karkkipaperien määrää siivotessa. :) Ehkä te lukijani kuulette lisää juhlista, jos saan luvan morsiusparilta. Toimin ns. valokuvaajana juhlissa ja noin 2000 kuvaa tuli lopen otettua että eiköhän niistä liikene osa tännekin vielä. Kröhöm, paitsi kuvat näistä koristeluista unohtui sitten tyystin. Toivottavasti näistä saa edes jotain selvää. Olihan taas pitkästä aikaa mielenkiintoista toimia häämenojen järjestäjänä. Jos teillä on jotain kysyttävää minulta juhlista, niin autan mielelläni. Onnea vielä kertaalleen ihanalle morsiusparille ja heidän perheilleen.

Ainiin, olisi kannattanut muidenkin olla just sillon paikalla kun bändin pojat viritteli soittimia. Kyl tuli meikäläisen koristeluunki vauhtia.. ;)

Oletteko itse päässeet mukaan juhlien järjestelyihin?

10 kommenttia:

 1. Hankitko mistä nettikaupasta nuo pompomit? Itekin olen ajatellu hankkia tytön huoneeseen. Mihin muuten laitoit sitä sähköpostia, en löydä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sanna. Olinko kirjoittanut nettikaupasta, tarkoitus oli nettikirpparilta. Kyllähän niitä löytyy monestakin verkkokaupasta (esim juhla center) mutta ei varmaan ihan tohon hintaan. Haluatko että kysäisen morsiamelta onko hän laittamassa näitä jossain vaiheessa taas myyntiin takaisin, et jos joku väri noist sua kiinnostais niin..?

   Ai eikö posti tullut? laitoin sen mielestäni siihen sinun blogin sivupalkissa olevaan osoitteeseen. Laitanko uudestaan.

   Poista
  2. Mie taas luin liian nopsaan, kirpparihan se olikin :) Valkoisia ja mustia mie lähinnä etsin.

   Kaikki postit mie tutkin, mutta tuota en muistanu. Tuo gmail toimii jotenkin oudosti, mie näin kännykällä sun viestistä vilahduksen, mutta sitten se käski tehdä jotain synkronointia ja se hävisi. Metsästän vielä tietokoneella.

   Poista
  3. Blääh, laitoin sulle facessa viestiä. Luulen että niin on helpointa.

   Tuolla oli kyllä valkoisiakin pompomeja, mutta hoksasin etten ihan heti vihti olla morsiusparia häiritsemässä. ;) Laitoin sulle linkin mistä esimerksiksi löydät kumpiaki, valkoisia ja mustia.

   Poista
 2. Hienosti olit kaiken koristellut apujoukkoinesi, ihanat värit ja noita kylttejä bongasin muutaman kun kävin puutarhalla................. :)
  Karkkibúffetista kuulin nyt ihan vasta toiseen kertaan....hyvä idis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa Pia että bongasit kyltit. Mä kans kattelin kävin kiertämässä ja katsomassa oliko kyltit menneet niille paikoille mihin piirsin ne hienosti karttaan. ;) Hihih. Höm. Jooo karkkibuffet oli kyllä suosittu. Onneksi käskin seremoniamestarin sanoa että buffet on ensisijaisesti lapsille tarkoitettu, olisi pian pienimmät jääneet jalkoihin. :)

   Poista
 3. Hieno paikka teillä oli!
  Meillä on tapana laittaa aina lapsille oma buffet, josta löytyy karkkia, mehua ja sipsejä. Kovin on suosittu nurkkaus aikuistenkin keskuudessa ;) Ja juhlia on "muutamat" tullu järkättyä, ihan synttäreidenkin lisäksi. Kivaa puuhaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa Mia, teillä kun on muutama kenen juhlia voi järkkäillä. :) Täällä myös buffet oli lapsille (ensisijaisesti lapsille) ja sieltä löytyi myös karkkien lisäksi poppareita jne. Onneksi minullakin on siskon lapset ja ystävät kenelle voin juhlia järkkäillä. Seuraavat tais ollakkin ne kahdeksankymppiset, mistä olikin puhetta jo. :)

   Poista
 4. Tooosi kaunis, herkkä ja raikas somistus! Ihana kerrassaan :) Kiva käyttö pomskuille seinillä. Ne on nyt tosi in :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna. Olisin voinut ripustaa roikkumaan pompomeja esim katosta tms. mutta mielestäni näkymä morsiuspariin päin, eikä lavalle saanut estyä liikoja joten päätin laittaa pomskut seinille. :)

   Poista