lauantai 28. syyskuuta 2013

vanhoja kuvia meiltä siksi...

Takkatulen ääressä järjestelyä:
Koko viikon hulinat on tänään karistettu laiskanletkeellä menolla. Enstes käytiin miehen kanssa erävaateostoksilla. Sen jälkeen istuin takkatulen ääressä ja tutkein mitä meidän lipastojen laatikot ovat syöneet. :) Laitoin ylimääräset veks ja säilytettävät järjestelin omiin lokeroihinsa (ihan vähän jäi kesken).

Syksyisen sisustuksen mietintää:
Innostuin katsomaan viime vuoden syyskuun kuvia, miltä meillä silloin mahtoikaan näyttää. Hmmm.. No saimpas inspistä etsiä kangaskaapista vanhoja verhoja, muita tekstiilejä ja tauluja. On muutes avaran näköistä kun napsein kaikki taulut alas seiniltä!?! 

Kamera ja stailaus:
Oman kodin kuvia ei ole tullut otettua tällä viikolla. Olen käynyt katsastaan kameran kanssa kesällä stailaamani kohteen (onko siellä esim jokin asia muuttunut jne). Siitä voisinkin jonain päivänä esitellä teille hiukan ennen ja jälkeen kuvia. Systerinkin luona piipahdin (kameroineni) ja tarkoitus olis heil pienesti stailata jotain piristävää (jotain jäynää jo kehiteltynä). Kaikkein eniten tällä viikolla on tullut otettua luontokuvia, parista eri syystä.. Maisemat ovat tällä hetkellä väriloistokkuudessaan upeita. Luontokuvaus ns kuului kotitehtäviin, aloittamallani valokuvauskurssilla. Haha, huippua. Luontokuvista tulikin mieleen että huomenna kyllä vien puutarhakalusteet talvisäilöön ja haravoin pihaa lehdistä.

Nettiteeveetä ja kaakauta:
Innostuin myös pitkästä aikaa katsomaan netflixiä. Löysin sarjan jota jaksoin seurata ja olla vielä keskellä päivää paikallaan (ihan) hetken. Yleensä vain selaan läpi ohjelmatarjontaa useampaan kertaan ja tulen siihen tulokseen että eiköhän katseluun tarkoitettu aika ole käytetty (pelkällä selauksella). :D Nyt vois lämmittää toisen kupin kaakauta ja mennä hetkeksi takaisin sohvan pohjalle. Naatinnollista rauhoittua sillon tällön.

Toivotukset: 
Oikein kivaa ja tunnelmallista lauantai illan jatkoa. Mitäs tein päivään kuulu tällä kertaa? 

Haha, huumorinkukka mikä postaus!!:)

*iltavilli raakakaakausta.

8 kommenttia:

 1. OI mikä ihana puusohva ja vielä tuo raikas verhoilukin! Tuollainen mulle heti! Meitille kuuluu tänään seinien ja lattioiden mittausta ja puutavaran laskentaa. Että semmoista "mielenkiintoista" täälläpäin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi. Kyseinen puusohva on kyllä ihana, lapsuudenkodista aikanaan roudattu meille. Tätä kangasta jäin miettimään mitä siitä keksisin, sillä sitä on useampi metri vielä koskemattomana kaapissa. Kivan kuuloista tekemistä, mä voisinkin tulla sulle kaveriks tänään. Hih*.

   Poista
 2. Teillä on kyllä kans muutoksia tapahtunut, kun on nähnyt ennen kuvat :)
  Mihin ohjelmaan sä jäit jumiin?? Mäkin oon löytänyt sieltä meidän perheestä tehdyn dokumentin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, no onhan tuota jonkuverran tullut tehtyä (varsinkin kun vertaa ennen kuviin). :D Lisääkin sais tehä kun ois sitä millä tekis. Hih. Heeöööh, nyt piti aivan mennä tarkistaan asia. Sarjan nimi on Rita, "Pedagogisia metodeja Tanskanmaalta! Opettaja-Rita tupakoi koulun vessassa ja sanoo asiat niinkuin ne ovat. Hänen oma elämänsä on yhtä sekaisin kuin oppilaidenkin asiat." Semmoinen ohjelma, mitä ei periaatteessa tarttis miettiä olleskaan mutta silti huomaa pähkäilevän miten tässä nyt käy tms. Mikäs se teidän perheestä tehty dokumentti on?:)

   Poista
  2. Jaha, no täytyypä hetkellisesti tutustua ohjelmaan. Vastaako se yhteen teidän perhettä. hihih*

   Poista
 3. Nämä on hyviä, nämä ennen ja jälkeen kuvat;) Huimaa muutosta!
  Mukavata syksyä, hyviä kuvaushetkiä ja siihen päälle sopivaa rentoilua;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Hyvä Mieli. Sitä samaa myös sinulle. :)

   Poista