maanantai 16. syyskuuta 2013

satunnaisia räpsyjä

Satunnaiset räpsyt on viikonlopulta. Tässä kun harjoittelen uuden kameran käyttöä. Kameran osto pitkittyi yllättävän (liian) kauan ja sitten siihen käytettiinkin aikaa vertaillen, mikä kamera olisi järkevä valinta minulle. Pienet käyttöerot ja suuret hintaerot otettiin huomioon jne. Sen mitä tämän kameran säädöillä ei saa aikaan, on sitten kuvaajasta kiinni. :D Hihih. Kyllähän tämä on tolkuttoman hauskaa (ja haastavaa). Eli Canonin Eos 600D toimii moitteettomasti ainakin minun käytössä. Pitkää putkea en vielä ole edes muistanut kokeilla tarkemmin. Saas nähdä pitääkö pian vaihtaa blogiosoitetta, kuvatilan täytyttyä (siihenkin pystyisi vielä lisää vaikuttamaan). No toivottavasti ei, sillä on hauska muistella myös blogin alkutaipaleella otettuja minirääpäleen kokoisia kuvia. Hihih.

Ensimmäiset kuvat on otettu maalaismarkkinoilta ja matkalta maalaismarkkinoilta, kaunis paikka kaikkinensa. Ostin markkinoilta mm. mustajuurta, aika mielenkiintoinen tapaus. Syksyinen pihanurkkaus sai pällistelemään muuten vain aikansa tossa. Puukalikan heittämistä ja nopean kohteen kuvaamista! Hahah, hassu koira. Lauantain grillijuhlat systerillä kynttilöiden valossa. Sunnuntain herkkuhetken uuniomenoita ja vaniljajäätelöä. Nams. :) 

Tänään innoistuin tekemään "pienen" pöydän olohuoneeseen. Saas nähdä mitä kehittelen sille vielä.. Ehkä laitankin kuvan siitä tänne, niin voitte ideoida mun kans "jatkojalostusta". ;)

Kiitos edelliseen postaukseen kommentoineille. Mä taisin saada ihan huippu kyydin Habitareen!:)


6 kommenttia:

 1. Oi, oi kun hyviä kuvia, nyt mullakin on iiiihan pakko käydä testaamassa tuo 600 D ;) otitko nuo hämäräkuvat ilman jalustaa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Johanna otin ilman jalustaa "säkkipimeäkuvat", mutta liikkumatta, hengittämätttä.. No niin ja tietty piti etsiä oikeat säädöt. :) Mutta kiva jos kuvat kelpaa. Tutustuhan kameraan, mutta etsi myös niitä vertailuja. :)

   Poista
 2. Ja mä voin neuvoa ton kuvatilan käytössä niin ei tarvi blogia vaihtaa. :D

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina. Kyllä taas vaatii aikaa opetella uuden kameran käyttöä. :)

   Poista