perjantai 18. tammikuuta 2013

PIINAPENKKI

Sain haasteen luokkakaveriltani Mialta, Willa Olivia blogista. Kiitos.
Tykkään ainakin aina lukea toisten kirjoittamia vastauksia.
Ja jos nyt en ois vastannut, niin oisimpa kuullut siitä koulussa..
 

Haasteessa on tarkoitus vastata saamiini 11 kysymykseen, haastaa 11 blogia mukaan uusilla 11 kysymyksellä. Voipi olla että en ala muutenkaan laittamaan kysymyksiä eteenpäin. Kaikki sen on jo kuitenkin saanut.. Jopa minä kertaalleen aikasemmin. ;)
 

Ja näitä Mia siis kyseli minulta:

1. Mikä oli toiveammattisi pienenä, ja oletko siinä nyt?
Voih, emmä kyl muista.. 'Toivottavasti' se ei ollu se maatilan emäntä niinkö äiti oli. Meillähän on ollut navetta jossa oli ainakin lehmiä, possuja, kanoja ja kukkoja, ankkoja, kalakkunoita, kissoja, pupuja, koira, undulaatteja, kilpikonnia, kaloja jne.. Ei ne tosin kaikki asunut siellä navetassa. :) No jos se on ollut se, niin en ole siinä ammatissa. Pitäiski käyä navetassa taas joku päivä ku vähä jännitän jopa lehmien tykönä. Heh*

2. Kaunein paikka, missä olet ikinä käynyt
Kaunein paikka? Mähän nään joka paikassa jotain kaunista. En ehkä sanoisi että se löytyisi täältä maalta, sillä nämä pellotki auringonlaskuneen tai nousuineen on jo nähty. ;) Hiekkaranta ja meriki on tos vieres ollu aina joten ei ehkä sekään.. Ulkomailla olen käynyt niin kauan sitten etten edes enää muista miltä siellä näytti. Kaunista on onnellisuus!!!

3. Jos voisit tehdä elämässäsi yhden asian uudelleen, mikä se olisi?
En mä tiedä tekisinkö mitään toisin, mutta että uudelleen.. Sanompa vain että vaikka nuorena saisi paljon kolhuja, niin se kasvattaa. Toissapäivänä kummitätini sanoi mummulleni että eipä oo tuollaista tyttöä toista päällä maan. Toivottavasti se tarkoitti hyvää. <3 hih pusipusi vain. Pysytään realistisena ja sanotaan että antaisin uudelleen kaikille rakkaille halin. Sen voin vielä ainakin toteuttaa, monta kertaa. :)

4. Jos voittaisit 100 000 €, mitä tekisit?
Opiskelijana ehkä lyhentäisin vähän asuntolainaa, korjaisin taloa ja jotain pientä kivaa sit rakkaiden kesken keksittäis.. Loput varmaan säästöön villasukkaan!:)

5. Lempieläimesi, ja onko sinulla sitä?
Ei meillä ole mitään kotieläimiä, lähinnä allergioiden vuoksi. Mieskin sanoi yks päivä että jos ei olis kissa allergiaa niin meillä olis kissa.. Ne kaks ois varmaan yhessä yhtä ärsyttäviä. ;) Ei vaan, koira me varmaan hommataan jossain vaiheessa.. Tästä on puhuttu jo vuosia!!

6. Jos saisit tavata yhden vaikutusvaltaisen ihmisen, kuka se olisi ja miksi?
Ääh ja voih, ois kai noit. Mut niinkö moni muu on sanonut että haluais tavata vaikka presidentin, niin mitäpä sille sitten sanoa.. "Ööö, saanks mä tulla sisustaan kultarantaa?". Eli enpä vastaa tähän mitään.. Näen kivoja tyyppejä jos näen.. :) 
 
7. Suurin saavutuksesi elämässä?
Olen tyytyväinen siihen mitä minulla on, rakkaat eli perhe ja ihanat ystävät. Oman kodin osto oli kyllä huikee juttu ja tarjouspyynnön jätön jälkeen odottaminen kesti ikuisuuden. Onneksi siis on katto pään päällä ja takka jota lämmittää.. <3 Myös harppaus koulun penkille tuntuu edelleen uskomattomalta, kuinka monta vuotta siitä puhuin...

8. Lempiruokasi
Kotiruoka. Varsinkin jos sen joku muu tekee. :)

9. Mitä teet kun rentoudut?
Kait mä piiloudun pehmeeseen vilttiin sohvalle. Jommalla kummalla sohvalla, takkahuoneessa takan ääressä tai olohuoneessa kyttäillen telsusta joitai lempiohjelmii. Kaikkia sisustussääntöjä vastaan myös syön jäätelöä sohvalla ja vielä vähän sotken. :D 

10. Mitä odotat elämältäsi?
Jos nyt ekka sais todistuksen koulusta ja sit vois nauttia kesästä. Tai siis auringosta, ihan vaikka sisätiloista jos ei muuten.. Heh. Noh, odotukset ovat aina turhan korkealla.. Pitkää, hyvää ja terveellistä elämää. Sitä kai saa toivoo jokaiselle. :) Missi vastausssssssssssssssssss lopppuun "ja tietenkin maailman rauhaa!!" Rallalaaa.

11. Oletko onnellinen?
Olen. Sitä ei vaan muista sisäistää aina!!:)

Mä olin taas kyl ihan surkee vastaan näihin, iltavilliki vaivaa. Jos joku tän haluaa nii saa ottaa.. Vastatkaa vaiks samoihin kysymyksii, oli nii vaikeita. Heh.* Taidampa mennä viel hetkeks ottaan ton porakoneen kouraan. :) Mukavaa viikonloppua.

Ainiin, mulla on kyllä nyt jäänyt jonku muun antama tunnustus tai haaste tekemättä.. Mut en muista millään mikä se oli keneltä!! Soriii. 

2 kommenttia:

  1. Mä vähän ajttelinkin ettet sä elämässäs paljoa muuttais:) Ja hyvä niin!!

    Ihanat muuten nuo kirppilöydöslautaset!! <3

    VastaaPoista
  2. Aaa, no onhan mulla välillä turhan suuria haaveita ja tahtona kaikki mulle heti nyt. Mutta tyydyn kuitenkin siihen mitä on, ja loput on sitten tullakseen omalla tahdilla. Se mitä ei saa, ei oo tarkoitettu saatavaks. Heh*:) Jotain sentäs ehkä oppinut kummitädiltä. <- terkut LS. <3

    VastaaPoista