maanantai 2. syyskuuta 2013

Maalien sekotusta ja askartelua

Viime päivät ovat menneet askarrellessa. Niitä ihanien ihmisten ihania häitä yritän järjestellä ja koristella. Voisin pikkaasen paljastaa jo tehtyä, mutta ei liikaa sillä ne ovat vielä tämän viikon salaisuuksia. Koristelujen suhteen olen osittain etsiskellyt kierrätettyjä materiaaleja ja koristeita. Nettikirpputorilta on löytynyt kaikkea jänskää, jota toinen ei enään tarvitse. Tässä lähdin sekoittamaan omista vanhoista maaleista uutta sävyä. Maalit olisivat pian menneet haaskioon ja näin saatiin niillekin käyttöä. Elkää nyt kuitenkaan ottako mallia seuraavasta taidonnäytteestä, se kun taitaa olla niin sanotusti kaikkien sääntöjen vastaista. ;) kääk.Hääjuhlan värit te taidattekin jo arvata. Oletan että kuvailen teille lisää hääjärjestelyistä ja koristeluista. Niitä kun tässä nyt on tullut tehtyä.. Hmmm mikähän mehtänpeikko, äshh. Hiuksetki iha sekasi ku nii innosaa taas. ;)

No ei kai tuo taas mitää ku tänää oltii isolla kylällä ja huomasin et mul oli maailman rikkinäisimmät
ja likasimmat kumpparit jalassa. ;) Hihiii. Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!!

6 kommenttia:

 1. Onpa kivoja! Olet kovin kiltti kun autat muita :) Mun mielestä ei ole yhtään mitään väliä jollain maalinsekoitusohjeilla tuollaisessa käytössä, joka ei ole varmaankaan tarkoitettu mitenkään erityisen pitkäkestoiseksi ratkaisuksi. Fiksuahan tuo vaan on käyttää ylijäämät!

  Me käytiin tekemässä yksi myöhemmin tölsyyn päätyvän hääohjelman jakso toissaviikolla. En voi paljastaa yhtään enempää kun koko jutun lanseeraus ei vielä ole ollut, mutta oli hauskan erilainen teema 50-luvun retroiluna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, on aina kivaa auttaa muita. :) No tähän tulokseen minäkin tulin että ylijäämät käyttöön kun periaatteellinen kestoaika on sen päivän. Luulen tosin että tämä sekoitus kestää sit kuitenki vuosia. heh.

   Hei toi juttu jota ei paljasteta enempää, kuulostaa ihan huipultaaaa!:) Kerro lisää sen jälkeen kun saat, jookosta joo!!:)

   Poista
 2. Tulipas ihan hyvät sävyt jämämaaleista.Kierrätys on parasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, onneksi sävy oli sitä mitä morsion halusi. Piti olla sen verran tumma pohja että kylttiin tullut valkoinen teksti näkyy myös aurinkoa vasten. :) hihih*

   Poista
 3. Hyvä idea!! :) tahtoo aina jäädä noita maalipurkin jämiä varaston nurkkiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu no mä oon tehny näin monesti, mut ehkä pienemmissä erissä.. :) Hyvähän se on käyttää maalipurkinjämät johki, eivät jää sinne turhaan esim tilaa viemästä. Mulla nämä maalit mitä nyt käytin oli ollu jo tosi kauan, muistelisin että olin maalannut tolla yhdellä maalilla varmaan neljä viis vuotta sitten jotain niin eiköhän ollut aika uusiokäyttää.. :D

   Poista