lauantai 21. syyskuuta 2013

Habitare 2013 - omat suosikkini

Tulimme yöllä klo 03:08 kotiin vuorokauden kestävältä Helsingin reissulta. Wuhuu, matka oli naurulihaksille kova ja seura oli verneristä? ihan huippua. Kiitti tytöt kaikest. Kuvia Habitaressa tuli otettua vähän sieltä täältä, järjestys miten sun sattuu. Suurimmaks osaks kuvat kuitenki omien suosikkien pohjalta. Omat suosikit yleensä on tietty jollainlailla hauskoja, värikkäitä tai kierrätettyä. Tällä kertaa sen suurempia selityksiä, olkaa hyvät. :)
Jatkoa seuraa, sillä kuvia löytyy vielä..
Oletteko itse piipahtaneet jo Habitaressa?
 
Kivaa lauantai iltaa, ottakee rennosti!

8 kommenttia:

 1. Nää kuvat on vissiin otettu uudella kameralla, näyttää ainakin tosi hyviltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu uudella kameralla otettuja on. Voiko sanoa että olen aika otettu sun sanomaks, kun kuvat tuli otettua melkeen vauhdista!:)

   Poista
 2. Tosi monipuolinen kokoelma messukuvia täynnä mielenkiintoisia juttuja! Kiitos tästä :) Mehän ei messuille päästy, mutta kuvien kautta saa nähdä kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppas hyvä Johanna. Lisää kuvia tulossa on kyllä ainakin yhden postauksen verran, kun en malta olla laittamatta. :D Ajattelin että erottelen vähän eri tyylejä eri postauksiin ja silleen.

   Poista
 3. Kivoja kuvia, jälleen kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kaline. Vastavuoroisesti sanon tässä että olihan muuten hieno se sun leijonankeltainen pipo. Tahtooooooo!:D

   Poista
 4. Se oli Severi :D Nyt huomasin että eilen väsyksissä tehdystä postauksesta on ihan kokonaan jäänyt pois mun kiitokset kaikille huipuille matkaseuralaisille! Niin että kiitos vaan, naurulihakset sai ainakin jumppaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan Severi sentään, miks en muistanu taaskaan. :) Ehkä se johtui siitä yli vuorokauden valvomisesta. Kiitos kuuluu teille, että jaksoitte kuunnella mun juttuja. hihih

   Poista