sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Tee~itse~kangas~taulu

Pitäisi siivota, etsiä kaapin syövereistä työvaattet, tehdä ruokaa huomiseksi jnejne.. Mutta en jaksa. Ilma varmaan tekee näin 'veltoksi'. :) Pesin kuitenkin kolme koneellista pyykkiä, siivosin kylpyhuoneen, saunan, takkahuoneen ja makuuhuonetta aloitin. Muutamat verhotkin vaihdoin kunnes homma tyssäsi.. Siirryin askarteluhuoneeseen ja tein taulun. Tämä taulu on helppo tehdä, jos vain löytyy muutama saman mittainen rima, niittipyssy ja 'hetkeen sopivaa' kangasta sopiva, taulun koon verran.  Must tää oli tosi kiva palanen.

Omasta taulusta tuli aika suuri. Mutta en halunnut heittää kangasta hukkaan (enempää). Kesken kirjoituksen äiti tuli käymään ja kekseimme vielä jotain muutakin kivaa tekemistä. Menimme 'loman viime hetken' kukkaistutuksia tekemään.. Siinähän se aika sitten vierähti. Naama on tosin sääskien syömä. Sekös vasta kaunista ja huomenna työkaverien kanssa jälleennäkeminen. Hehheheeee.. :) Ehkä minun täytyy kuitenkin nyt alkaa oikeasti etsimään ne vaatteet, ruveta ajattelemaan sisäisten kellojen kääntöä ja asennoitua että pitäisi jaksaa aloittaa heti aamusta työt eikä vain istua ulkona aamuauringon paisteessa kolmatta kahvikupillista juoden... Hmmmm.. Sen verran jäi kuitenkin 'lomahommia' tekemättä että ei ihan tuu tylsää loppukesästäkään. Heh*. Aijon nauttia lämpimistä kesäilloista ja yrittää olla alkuun valittamatta väsymyksestä. Olihan tää niiiin kiva loma. Kiitti kaikille niille jotka teki lomastani loman tai oli osallisena..

6 kommenttia:

 1. Hehe, hauskaa työviikkoa. Mä lomailen vielä ens viikon. :)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä aamuherätyksiin!
  tv. Kummitukset

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Kymmenen kelloa herättämään.. :DDDDD

  VastaaPoista
 4. Hei! Sinulla on kiva blogi täällä! Tuo kasvihuonekin aikaisemmassa postauksessa näytti hienolta... Mukavaa heinäkuuta:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Hyvä Mieli ja tervetuloa!:) hih*

  VastaaPoista
 6. Rouva Hyrskyn Myrskyn13. heinäkuuta 2012 klo 14.04

  Hieno taulu! Työn iloa!

  VastaaPoista