perjantai 27. heinäkuuta 2012

iltalukemista~

Lueskelin vuoden '79 mainoslehteä. ~Pankkiauto *postipankki tulee luoksenne*. Ihana, kävisin aina tuolla pankissa. ~Virkistävä ja terveellinen aamupala, hieno jälkiruoka, taatusti kotimainen herkku - viili ja kevytviili Maitokunta. ~Miksi sadat asiakkaat ovat valinneet ostopaikakseen K-halli Saturnuksen. Siksi että edullinen avaruusajan ostopaikka tarjoaa asiakkailleen.... IHAN HUIPPU. :) ~Viiden hengen monikäyttöauto. Vesijäähdytteinen 37kW (50hv) DIN diesel-moottori. Kulutus 6,5l/100 km DIN. Kiihtyvyys 0-100 km/h 18,0 s. Huippunopeus 140 km/h. Etuvetoinen. Suuntavakaat jarrutusominaisuudet (negatiivinen olkapoikkeama). Suomen huokein dieselhenkilöauto. HEIII, tossahan ois hyvä vinkki autovalmistajille <- autot ei yksinkertasesti kulkis ku hikisesti vaiks 120km/h niin säästyttäis isolta osalta kolareita.. Löytyipä fiksuja yrittäjiä - vaatetusliike ja autoliike samassa. Nainen ja mies sulassa sovussa saman katon alla ostoksilla. :)


Herkullista viikonloppua kaikille!!!:)

2 kommenttia:

  1. mikäs lehtinen toi oli...vanhin lapseni on syntynyt silloin..

    VastaaPoista
  2. Tämän lehtisen olen saanut näiden mainoksien takia nimeenomaan... :D Oikeasti tämä oli herättäjäjuhla lehtinen.. Mutta en lukenut mitä se muuten sisälsi, mainokset tutkin ja kuvasin talteen. :)

    Lehtisestä löytyi kyllä kivojen kauppojen mainoksia. Joita ei enää näy meidän katukuvassa. Esimerkiksi olisi ollut kiva käydä Vieskan Kellaribaarissa. Minkähän paikalla sekin on silloin sijainnut?!?:)

    VastaaPoista