torstai 12. heinäkuuta 2012

Urakkaa~

Aloitin tänään ihan hullun urakan. Ajattelin etsiä kaikki askartelu, maalaus, entisöinti jne juttuja mitä vain valokuvistani löydän. Pöhölö mikä pöhölö. En tiedä miksei isosta osasta ole otettu kuvia. Esimerkiksi tekemistäni koruista ei oikeastaan ole yhtään kuvaa. Maalatut taulut ovat nyt jokseenkin kuvattuja, huonoilla kuvilla tosin. :D Entisöidyistä huonekaluista ehkä murto-osasta kuvia ennen ja jälkeen ei ole. Hmmm.. Helpottaapa nyt mun työtä. En kuitenkaan aijo ulkoselta tutkimaan. Saisin kulumaan siihen aikaa ainaki sen vuoden. Hoh. Ehkä pitäisi jo olla nukkumassa, aamulla 04.15 herättää taas kello. Oh, pian tästä viikosta selvitty. Väsymyksen huomaa siinä kuinka juttuni huononevat minuutti minutilta.. Hehehee. :) Niin joo, huomasin myös sisustusjuttujen unohtuneen täysin taas. Sitä se kesä ja kärpäset teettää.. Koitan parantaa tapani.


Tässä yksi suhteellisen suuresta maalaamastani taulusta. Maalattu huippu sarjakuvahahmon lehdestä ehkä parisen vuotta sitten. Taitaa lojua tällä hetkellä jossain kaappien kätköissä. Niinku kaikille mun tauluille käy..

Kuvastaa ehkä olotilaani tällähetkellä. Onneks huomena on perjantai. :)

3 kommenttia:

  1. Meilläpä on ainaki kaks sun maalaamaa taulua seinällä.. :)

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti kelpaa. Tai no voitais kyl jo harkita joitai muita sinne.. Mietis vähä mitä haluaisit, voisin syksyllä iltojen pimetessä alkaa taas maalaileen.. Ehkä.. :)

    VastaaPoista