tiistai 17. heinäkuuta 2012

omppupuulle sävykaveri~

Rakas kummitätini kirjoitti minulle tahtoo maalikauppaan kirjoitukseen näin :

Teetin upeen canvas-taulun ottamistani omppupuun nupuista, ja nyt se tarttis alleen jonkin muun värin tossa keittiön seinässä. Olen hakenu kaupoista värimalleja ja niitä asetellu taulun alle uudelleen ja uudelleen, mut mikään ei meille tunnu kelpaavan. Ja sen tietää, et ku ton seinän yläosan maalaa uusiksi, ni johan alkaa paneeli näyttää pahalta ja sitten joku muu kohta ja sitten... ja sitten... Hui, uskallankohan edes aloittaa!

Tässä sinulle vähän turhan pikaiseen väsätty suunnitelma. Selasin nopsasti värikarttoja läpi ja sitten ajattelin teidän elämää.. Tuli mieleen aijemmin kirjoittamani teksti tyylitesti. Siinä oli jotain joka tuo teidät mieleen. Sen ajatuksen pohjalta nappasin värilastun.. Lisäsin värilastun viereen, tänään ystävän pihasta napatun kuvan omenapuusta. Mun mielestä niiden yhteisvaikutus on aika kiva. Älä nyt sitten kuitenkaan maalaa kaikkia näitä värejä seinälle vaan käytä muissa materiaaleissa esim kankaissa.. Lisää vielä ripaus valkoista. 
  
Olet filosofinen pohdiskelija, joka saa elämyksiä luonnosta, sen materiaalien aitoudesta ja värien lämpimästä, murretusta skaalasta. Teet valintoja ympäristön ja ilmaston ehdoilla ja arvostat luotettavaa laadukkuutta. Vaikka olet merkki- ja materiaalitietoinen, tyylisi on harkitun huoletonta. Sinulle on tärkeää vaalia henkistä tasapainoasi ja fyysistä kuntoasi. Arvostat käsityötä ja yksilöllisesti valmistettuja esineitä. 
Nämä arvot värittävät myös kotiympäristöäsi, johon rakkaudella keräät sinua puhuttelevia esineitä.


Kuva koneella vääristää hiukan sävyjä, että toivottavasti sävyt luonnossa näyttävät vielä hienommilta
*Onneksi* olette tällä hetkellä kaukana. Ajatukset ovat kuitenkin lähellä. 
Mutta edes linnunteitse et pääse nopeaan antamaan minulle selkäsaunaa,
kun tämän tein. Pitihän sinulle vastaus antaa. Noh, kunhan kulutin aikaa. 
Jota en jaksanut käyttää siivoamiseen. :) Katsele maaleja rauhassa.
Kyllä se oikea sävy sieltä vastaan tulee kun et hätiköi. Eikös niin? ♥ 

Kotitalomme pihapuusta.
 Täytyisi varmaan tulla teille makutuomariksi....

Ikävä

3 kommenttia:

 1. Kummitus...
  Kiitos rakas huolenpidosta. Tarttis sun kyllä tulla tänne meitä jeesaan tossa hommassa.
  Olemme pikkuhiljaa päätymässä - oletettavasti - vuolukivitakan väriseen tummaan harmaaseen, kun sitä täällä on muuallakin, mutta, mutta.... mitä kaikkea sillä olisi hyvä maalata...hmmmm....

  VastaaPoista
 2. Hienoa, rohkeasti vaan tummia sävyjä laittamaan.. Niiiin, muistakaa varoa ettei tule liian liian tumma!:) Meinasinkin ensin ehdottaa hiukan tummempia sävyjä.
  Tosin on vähä hankala lähtee ees pohjapiirustusta näkemättä sanomaan mitä kannattaa maalata ja mitä ei. :D Hih* Eli pitäis tulla paikan päälle..

  VastaaPoista
 3. Selasin tänään värikarttaa maalikaupassa.. Huomenna voin laittaa vähän infoo lisää. :)

  VastaaPoista