sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita!

Tämä syksyinen viikonloppu on taas ollut täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita.. Ei nyt niin varsinaisesti. Mutta äskenkin keittiössä hajosi lautanen tiskipöydälle, tiskikaapista tippuneen leikkuulaudan tipahdettua itsestään. Hajoamisesta puheenollen, eteen tuli myös tiskikoneen osto, kun edellinen hajosi. Voisin vaikka väittää ettei ihan paras viikonloppu ole ollut, esineiden ja asioiden hajoamisien suhteen. Muuten on kyllä ollut mukavaa. Tänään olen siivoillut autotallia. Sehän on ollut kuin pomminjäljiltä pihakirppiksen jälkeen, nyt se on siisti!:) Yritin jatkaa siivoiluja sisälläkin, mutta tulin näiden kaikkien hajoavien asioiden ja väärään kohtaan naulojen naulaamisen jälkeen siihen tulokseen että sunnuntait eivät ole tarkoitettu siivouspäiviksi.;) Tämän Päivän pelastajia olivat nämä kaksi asiaa:


 
Pieni suklaapuoti elokuva rauhoitti päiväni tohinat ja iloa toi tämä henkselipari. Jotka löysin äidin varastosta. Ovat olleet varmaan isosiskoillani joskus pienenä. Ajattelin että jos joskus täytyy parisuhteessa alkaa leikkimään samankaltaisuutta. Kuten meille ollaan jo vuosia höpötelty, että missäs meidän samanlaiset tuulipuvut on.. Niin meillähän ne voi olla samaa paria olevat henkselit. En vain tiedä laittaako meidän perheen parempipuolisko näitä päälleensä ikinä!!!;) hih* 

Tiedän mitä myös kohta teen.. Menen takaisin sohvalle katsomaan uutta sarjaa. Kahdeksan osainen Strömsön talkoot. Ensimmäisessä jaksossa strömsön piharakennuksen kunnostuksesta huolehtivat Susanna, Jim & Johan. He tapaavat myös perheitä, jotka ovat joko remontoineet taloaan tai suunnittelevat sen kunnostusta. Katsotaan siis mitä tuleman pitää. Kerran olen päässyt hyvään vauhtiin sohvalla olemiseen, niin miksi sitä turhaa tänään lopettamaankaan... :) Uskoisin sen olevan parhain vaihtoehto tällepäivälle. Kun mikään ei tunnu onnistuvan. Johtuuko lie siitä että seisoin eilen ulkona taivasta katselemassa, pieni toivo siitä että näkisin pilvien välistä edes yhden sadoista tähdenlennoista, enkä nähnyt kuin ehkä yhden. Saattoi kyllä johtua niskajumista, että silmissä vilahteli. Toivoin siis vain puolikkaan toiveen. <3 Olisi pitänyt toivoa hyvää siivouspäivää.. ;)

Elämäähän se vain on. Postaus tulikin tehtyä pieni virne silmäkulmassa!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti