lauantai 15. lokakuuta 2011

Perinteiset markkinat

Piipahdin eilen kalajoella, perinteisillä syysmarkkinoilla. Vuosien perinteestä on jo oppinut että vaatetta pitää pukea lämpimästi. Joten ensimmäistä kertaa kaivoin talvitakkia päälle. Tarpeen kyllä tuli. Normaalia vähemmän siellä tuuli ja aamun pakkaslukematkin hellittivät. Silti miehen siskon lapset kävelivät alusta saakka kuin tikku-ukot.  Noh, kuljimme markkina-alueelle haaraperushypyin ja välillä tasajalkaa hyppien. :)

Uusia pieniä kojuja oli tullut lisää ja alue oli vain kasvanut entisestään. Ihanaa kun uusia torimyyjiäkin näkee nykyään enemmän ja enemmän. Itse pysähdyinkin helmimyyjän kohdalle, ensimmäistä kertaa tämä koju oli mukana markkinoilla. Kyllä perinteinen on perinteinen, olisin voinut laskea kuinka monta uutta myyjää oli markkinoille saapunut. :)

   
Taidenäyttelyä, perinteisiä käsitöitä jne.. Tekisi oikeastaan mieli lähteä uudestaan ja vain parhaimmat kiertää. Koska tänään siellä vielä markkinoidaan.. ^_^

Tyttöset saivat itse päättää mitä ostavat. Jokaisella oli omat rahapussit mukana. Paitsi anopilla, joka päätti ettei hän osta mitään. Jokainen lapsosista valitsi uuden kauniin käsilaukun, ison ilmapallon ja karkkisäkin. 

Me vanhemmat ostimme erilaisia juustoja. Minun matkaan lähti myös korujuttuja. Kyllä niillä nyt varmaan viikonlopun yli nautiskellaan.. <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti