torstai 24. tammikuuta 2013

Kaikenlaista maalausta~

Olen tällä viikolla kokeillu kaikenlaista jänskää, lähinnä erilaisten hyllyjen suhteen. Muistin ostaneeni kauan sitten rautaisia kannattimia, joiden paikkaa olen miettinyt sitten.. No nyt kekkasin. Maalia pintaan ja niistähän tuli ihan kivat. Tälle sitä paitsi oli tarvetta.. Ei niinkään lyhtyjen takia vaan.. Saan hengarivaatteet ulos tuulettumaan aina kun siltä tuntuu. Minulta löytyy tähän sopiva, rautainen vanha verhotanko (kunhan saisin senkin maalattua). Tällä hetkellä hyllyn virkaa toimittaa vanhat puusukset. Kesällä taas kannattimien päälle ajattelin hommata jonkinsortin ajopuun. :)
Nyt pitäisi istua jo kovaa kyytiä saunassa. Mutta odotan miestä salilta, meillä kun lähdetään nykyään salille klo 22. Minun pitää aamulla olla klo 08.00 kursseilla, kurssit kestää 16. Sen jälkeen klo 18 alkaa koulu ja kestää lähemmäs ilta yhdeksää. La aamuna taas kouluun klo 9.00 ja vielä sunnuntaina sama aika.. Siinä sivussa pitää moikata ystäviä, käydä syntymäpäivillä jne.. Kirpputorin siirsin eteenpäin, en millään olisi kerennyt!! :D Kivaaa hei, koulussa on entisöinti kurssi. Valitsin vanhan puhelinpöydän, jolle en ole löytänyt paikkaa meiltä ja se oli menossa myyntiin tai johonkin.. Ajattelin kokeilla valkolakkausta, kun en sitä pahemmin ole harrastanut. Mutta tänään mieli alkoi kallistumaan lähemmäs mustaa.. Saas nähdä mitä siitä saan aikaan. Luulen että jos siitä tulee tosi kiva, se LÖYTÄÄ paikkansa sisältä.

Oikein mukavaa viikonloppua teille kaikille!!

2 kommenttia:

  1. Hiaano tuli hyllystä :)

    Mukavaa opiskeluviikonloppua Helinälle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Pia. :) Tän hyvä puoli on se että se on oikeesti tehty hyödylliseksi käyttöesineeksi. ;) hihih* Plussaa on se että se näyttää kivalta.

    Koulu viikonloppu taitaa olla aika mieleenpainuva. :)

    VastaaPoista