torstai 29. maaliskuuta 2012

Hullut päähänpistoni^

Olen taas ajatuksia ja ideoita täynnä. Muutama ilta sitten otin nukkumaan mennessä muistikirjan makuuhuoneeseen mukaan. Päätin laittaa heti ideat ylös vihkoon jotteivat jää mieleen pyörimään. Asia toimi yllättävän hyvin ja olenkin saanut loistavasti unen päästä kiinni tämän jälkeen. Mutta tänään, tämän päiväinen vihkossa oleva suunnitelma ei ihan mennyt niinkuin piti. Sain aamulla ajatuksen että pian aletaan tekemään takkahuoneen lattiaremonttia, vessan remonttia jne... Painelinkin sen enempää ajattelematta, suoraan töistä rautakauppaan. Nyt vaatehuoneessa odottaa remontin alkua uudet lattiamateriaalit!!! Oikeastaan aivan summamutikassa otin tumman laminaatin takkahuoneeseen ja vessaan vaaleahkon, hiukan harmahtavan lattiamaton. Tähän asti meidän talossa kaikkien lattioiden värit ovat olleet yks yhteen, mutta nyt siihen tulee muutos. Heheh, yks yhteen ja risaiset. Kotimatkalla rautakaupasta mietein että MITÄ IHMETTÄ OLEN MENNYT TEKEMÄÄN! Mutta onneksi asia kääntyi hyväksi kotia päästessä. Lattian väri passaakin ihan kivasti takkahuoneeseen. Vielähän ei kuitenkaan kannata huokaista helpotuksesta. Odotetaan nyt että aikaa liikenisi remontin aloittamiseen ja lopputulokseen. Kohta tässä huoneessa on uusi lattia. Jipii!!

Eilen kävin hakemassa kenkäkaupasta tyhjiä kauniita kenkälaatikoita, siivoiluja varten. Nyt täytyykin jatkaa kaappien tyhjentämistä. Sillä sunnuntaina olen menossa torille, peräkonttikirppikselle! Mukavaa että viime syksynä ideoimani asia otti tuulta purjeisiin. Katsotaan saako tämän kylän naiset tästä kipinän. Huvittavaa tässä oli myös se että tee-se-itse-kirppispäivästä oli eilen isommassa lehdessä juttu. Saas nähdä tuleeko paikalle väkeä vai onkohan tori tupaten täynnä myyjiä. Oikein mukavaa ja vauhtirikasta to - illan jatkoa!:)

2 kommenttia:

  1. Ihania noi kenkälaatikot!! Voisin ottaa meillekin noita :O) Lattiaa täälläkin on suunniteltu, kesällä ehkäpä aloitetaan, jotta maalit/lakat sun muut myrkyt kuivuu parhaiten :D!

    VastaaPoista
  2. Noi oli kyl kivoi kenkälaatikoit... Joo saas nähdä mihin asti menee että meillä aloitetaan lattiaremontti. Tiedossa on että ainakin huhtikuun loppuun, jopa toukokuun puoleen väliin minulla on jokainen viikonloppu puukattu joten.. Remonttia odotellessa, mutta ompahan valmiina materiaalit. :)

    VastaaPoista