keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Keskiviikon mietteitä

Mul on ongelma "onkkelma" jota en osaa ratkaista, blogiini kommentteja jättävät ihmiset eivät saa näkyviin kommenttejaansa, yleensä ensimmäinen kommentti menee johonkin hukkaan. Asetuksia olen yrittänyt katsastella moneen otteeseen mutten löydä mitään kohtaa mihin olisin painanut jotain väärin. Hö, no en kyllä osaa muutenkaan paljoa vielä tästä blogeilusta muutako lukea toisten kivoja juttuja. Yritän siis parantaa tapani ja opetella vähän enemmän blogin käyttöä ja ratkaista myös tämän kommentti-onkkelman.

Ois tosi ystävällistä jos huomaatte ettei kommenttinne tule näkyviin niin ilmoittaisitte asiasta minulle.. Ja tietenkin ois vielä kivempaa jos kommentoisitte uudestaan koska mitä luultavimmin se toinen kommentti tulee näkyville asti. Sikälimikäli enää jaksatte. :)

Toinenkin niinsanottu ongelma on. Ostin vähän aikaa sitten keräily, sisustus ja antiikki messuilta Arabian Finnish Flint Sirkku- sarjaa. Pohjassa lukee Finnish Flint Sirkku ~made in Finland~, mutta ovat Arabian valmistamia ja Esteri Tomulan suunnittelemia, vuosilukua en ole saanut selville. En tiennyt että ne on arabiaa, ne vain oli niin söpöjä. Ensin en meinannutkaan niitä hinnan takia ostaa ja lähdinkin jo pois messuilta. Istuin mummulla ja ehkä vähä mökötinki kuin pieni lapsi, kunnes tuli käsky että "mene hakemaan ne, ei sua kukaan jaksa kattoo tommosena kiukkuiitana" :) Meninki sitten tekemään vaihtokaupat myyjän kanssa. Jos mentäisiin siihen ongelmaan, oon luvannut miehelleni ettei meijän kaappiin kerättäisi astioita mitä ei käytettäisi (juurikin kaikenlaisia ihania keräilykuppeja..) Niin pitäisi keksiä nyt joku hyvä juttu miksi niitä voitaisiin käyttää. Siinähän te voisitte auttaa mua. Ei sitten mitään "menkää kihloihin" vaan vaikka että "saataisiinko tulla kahville teille, juotaisiin niistä ihanista kupeista." Keksikää siis itse ja kertokaa mulle.

Ehkä mullois jo yhdelle kerralle ideaa, se koskee ensi viikkoa kun mun kummitukset on vuokranneet mökin tästä läheltä niin ehkä ne saattais tulla kylään, elättelen toiveita että LS lukee tämän ja ymmärtää pienen vinkin. :) hih.

Kuppeja on 7kpl, alulautasia 9kpl, leipälautasia 7kpl, sitten yksi sokerikko ja kermakko. Ja minä muka tarjoilukoulut käyny enkä muista oikeita nimityksiä näille lautasille.... :)

Kännykällä otettuja kuvia, siristäkää silmiä niin saatte selvää;)
Joko teille tuli hyviä ideoita..???:)

3 kommenttia:

  1. Mä luulen että ongelma voi olla siinä ettei ihmiset hoksaa sitä varmistusta siinä lopussa.. Voisko olla?

    VastaaPoista
  2. Ai tää on nyt muuttunut sitten erilaiseksi heti kun pääsin kommentoimaan.. Nyt ei tosiaan ollu mitään häikkää, ellei noi kommentit häviä sit kohta.

    VastaaPoista
  3. Eipä ole ainakaan vielä hävinnyt, kaksi kommenttia näkyy. Muutin tätä vähä. Voihan se olla se varmistuskin, eikä se sitä varmaan nyt enää pyydä sitä?!?!:)

    VastaaPoista