torstai 15. maaliskuuta 2012

puutarhatuolit

Löysin nettikirppikseltä kahvipaketin hintaan puutarhatuolit. En tiiä onko näille joku nimi. Sen muistan että lapsuudessa istuin tämmösis, jonkun kaverini vanhempien puutarhassa. Kaksi puista ja jykevää tuolia mahtuu pieneen tilaan, taitettavuutensa takia. Olen ne nyt piilottanut en tiedä keneltä autotalliin. 'Pientä' puhdistusta ne kaipaa, maalia niihin en aijo laittaa. Ovat kauniisti kulahtaneet!;) Ihan pieni hetki pitäs vielä jaksaa odottaa, sitten roudaan ne pihalle. Ehkä alkuun ny sinne pihakeinun läheisyyteen.


Tänään vointi on jo parempi, meinaankin huomenna takaisin arkeen. Vaikkakin arki tällä viikolla jää melko lyhyeksi. :)

5 kommenttia:

 1. Rouva Hyrskyn Myrskyn19. maaliskuuta 2012 klo 13.20

  Samanlaiset puutarhatuolit oli minunkin kotonani. Ne oli itse tehty, olisko ollut Tee se itse-lehdistä otetulla ohjeella, joita äidilleni silloin tuli. Pienelle ihmiselle ne painoivat todella paljon, mutta eipä tuuli riepotellut ympäri pihaa. Helppo säilyttääkin, kun menivät kasaan, vaikka isot olivatkin. Oliskohan vielä kuosissa?

  VastaaPoista
 2. Näyttää vähän samanlaisilta kuin ne mitä mummullani oli aikoinaan. Ne oli isäni tehnyt koulun puukäsityötunneilla.

  Kiva blogi sinulla.
  Mutkan kautta tänne eksyin, ja tulen paremmalla ajalla lueskelemaan lisää ja kurkkimaan kuvia. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tiedoista Rouva Hyrskyn Myrskyn ja Sumi. Hauska juttu, nimittäin ostin nämä tuolit kiinnostuunena siitä osaisinko ottaa mallia näistä ja tehdä itse samanlaiset. Toteutus vain saattaa olla hitaampaa kuin ideointi. hih*

  Toki tuolit olivat kivannäköisiä. Ovat oivat tuolit pihamme perälle juurikin painavuutensa takia. Ei tuuli riepottele.

  Rouva Hyrskyn Myrskyn eihän se hitusen huono kuosi haittaa jos kestää istua. Niin ja äkkiäkös sitä maalia pintaan sutasee.. :)

  Kiitos Sumi ja tervetuloa toki uudelleen!:)

  VastaaPoista
 4. Meillä on mökillä samanlaiset tuolit!=)Niissä on hyvä istua. Mutta jos tekisin itse niin tekisin selkänojasta korkeamman, näin istumismukavuus vain kasvaisi.=)

  VastaaPoista
 5. Minä kanssa mietein että tuolia voisi vähän muokata. Mutta ajattelin (muistaakseni) nostaa istumakorkeutta. Tuolit kun ovat todella matalia niin ei välttämättä kaikki pääse niin alhaalta enään takaisin ylös.. :D Pitääpä katsoa samalla sitä selkänojan korkeutta.. Kiitos Sari vinkistä. :)

  VastaaPoista