lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kaipuu~

Tällä viikolla on täytynyt todeta ettei minua ainakaan ole kovin hyvä onni koetellut. Kaksi viikkoa sitten olin melkein kävelykyvytön selkäkipujeni kanssa. Viime viikolla koko viikon kestävä flunssa, kurkkukipu ja kuumeilu. Tällä viikolla mietein jo että alkaa elämä voittaan kunnes alkoi huimailu josta sitten torstaina seurasi mahatauti. Nyt en ole kahteen päivään syönyt oikeastaan mitään, eilen illalla kokeilin ruokapuolesta jo keiton lientä ja vähäisiä keittojuureksia sieltä keitosta. Tänään on vointi jo parempi mutten tohdi vielä ihmisten ilmoille lähteä. Aijon kuitenkin kohta maistaa jo aamupalaa, ehkä pienen viilin. No mutta toivotaan että tämän vuoden sairastelut olisivat tässä. Kaikki ainakin on tullut yhteen syssyyn. Huhhuh. 

Kävin tuossa aamuisella ulkona katsastamassa pihapiiriä. Lunta on vielä paljon ja kunnollisen kevään tuloon kestää vielä. Yrttien ja salaattien kasvulaatikko ja mansikkalaatikot ovat pihan toisessa päässä. Eikä sinne pääse kuin tarpomalla puolimetrisen lumen läpi. Mutta kun kasvulaatikoiden ympärystä on alkanut sulaan, mansikan lehdetkin näkyvät.. Tahtoisin jo mennä.

Kuten aikaisemmin kirjoittelin että on suuret suunnitelmat tälle kesälle. Niin on myös muillakin sisarilla. Kuin myös äidin ja isän pihaan on tulossa kaikkea uutta. Eli emme varmaan aivan kaikkea saa aikaiseksi. Minähän taivun/alistun kohtaloon koska olen nuorin ja pienin..Voih. ;) Katsotaan nyt. 

Minun ensimmäinen hankinta olisi löytää jostain purkutiiltä. Olen pari kertaa jo missannut tänä talvena tuttavien remontit ja tiilet ovat jääneet saamatta. Tarkkana pitää siis olla. Toinen hankinta tai oikeastaan teko olisi mennä puhdistamaan vanhat ikkunan pielukset jottai voisin maalata ne uudestaan.. Tämmöisiähän pieniä asioita voin alkaa tekemään jo ennen kuin se kevät tuleekaan! Lämpimiä päiviä riittää kyllä jo että varmasti viihtyy ulkona pitempäänkin työnteossa. 

Kunhan vain saisin nyt voimat palautumaan niin kyllä alakaa lyyti kirjottaaaaaaaaaan... Kiikun takaa isompi kasvulaatikko jo kurkistaa... Iiik. :) Mansikka laatikoille on näköjään tiiletkin unohtuneet. Olivat painona harsoilla. Saapas nähdä ovatko mansikat kestäneet laatikoissaan kylmyyden. Voisinkohan auttaa asiaa jotenkin tässä vaiheessa? Täytyy nyt vielä hetki malttaa. Taidankin tänään vielä tunkea kätöseni multaan.. Tai no, laittaa rairuohot kasvamaan. Unohdin nekin. hihih.* Mukavaa lauantai päivän jatkoa ja voikaa hyvin. 

Synttäri onnittelut systerille. Harmi kun en pääse juhlimaan kanssanne. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti