maanantai 15. joulukuuta 2014

Joulukortit matkaan jo käy

Luulin julkaisseeni tämän postauksen jo eilen, mutta enpä ollukkaan! Hups. Täl onki kiva aloittaa sit joulukuun kolmas viikko. Hui, jo kolmas viikko!! Jokavuotinen joulukorttiaskartelutuokio vietettiin viime viikolla, olihan se taas hauska ja aikamoinen urakka. Tällä kertaa avustin myös siskoni joulukorttien suunnittelussa. Askartelun jätin hänelle itselleen, ei passannu päästää liian helpolla. Hyvinhän me pärjättiin. eikö totta?:) Mulla ainaki oli hauskaa.. 
Nämä kortit toimitettu jo postiin viime viikolla, osa on jo ehkä saanut korttinsa.
Paremman puoliskon käskystä kirjoitin kortteihin tekstin "kortin monista mahdollisuuksista" sillä osa korteista läks helpottamaan joulunajan stressiä ja kiirettä. Osassa kortissa luki parhaat reseptit, joulun parhaat biisit, jouluruoka jne.. Jouluun kun kuuluu rauhallinen tempo (niinku lapset plus hötskyli riehuu minkä kerkee) ja hyvä mieli. Niin kerta!
 Kortit jotka toimitan tonttuilemalla (joka vuotinen perinne) eivät näy tässä pinkassa ollenkaan.
Tällä kertaa joulukortit näyttää kutakuinka tältä, tällä kertaa tällänen fiilis ja seuraavalla kerralla taas toinen (otaksun). Mikäli kortit ovat hiukan kulahtaneita, se johtunee siitä että kuvasin ne tuolla lumi /räntäsateessa. Olin niiiiin ilonen kun maassa oli pieni lumikerros joten oli pakko hipsiä ulos ja kuvata sormet kohmeessa (pöljä ilman hanskoja) kortteja.

Kivaa alkanutta viikkoa!!

8 kommenttia:

  1. Kylläpä onkin kivat kortit!
    Noita on ilo saada!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna. Osa uutta, osa vanhaa ja kierrätettyä kuten tyyliini kuuluu. :D Mä teen myös joka vuosi uuden paikan minulle tulleille joulukorteille. Säästän ne ja taas joskus vuosien päästä kierrätän myös nekin. Mulla taitaa ollakin aikamoiset määrät tallessa vanhoja kortteja (reino laatikoissa).

      Poista
  2. Tosi ihanat kortit!! :) Nyt on kyllä ollut niin harmaita päiviä, että kuvaaminen on tuottanu harmaita hiuksia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! Mie taisin vähä päättää että mitäpä tuota liikaa nipottaa kuvien suhteen, kerran ei valoa ole niin.. Jonain päivänä sitten taas katson omia kuviani ja kauhistelen, mutta nyt ei ole sen aika. Tuodaan tunnelmaa esille kuvissa, eikä näytetä että kaipaamme valoa. :D

      Poista
  3. Ihanaa kun joku jaksaa vielä askarrella joulukortteja itse, itseaskarrelluissa korteissa on mukana lämpöä ja välittämistä :)

    Olen itse aloitteleva bloggaaja ja etsin ihania blogeja luettavaksi, onpa kiva että löysin blogisi :) Hyvää joulun odotusta!

    Minna
    http://menneisyydentuulia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa että löysit Minna blogiini. Tervetuloa seuraajaksi ja toivottavasti viihdyt. <3 :) Ahkerasti vuodesta toiseen askartelen joulukortit itse, vaikka nettikaupoissa on välistä niin hienoja kortteja että välillä meinaan ja olenkin lipsunut siihen suuntaan. Kunhan kortissa on jotain jännää tai henkilökohtaista toiselle niin se on pääasia. :) Hih. Hyvää joulun odotusta sinullekin, vaikka eihän siihen enää montaa yötä olekaan. Jeee.

      Poista
  4. Hieno kortti tipahti löytyi eilen postilaatikosta. Että kiitos lämmin :)

    VastaaPoista