torstai 18. heinäkuuta 2013

Super söpö löytö ja väärinpäin oleva valaisin


Tällä viikolla valaisimet ovat vaihtuneet kodissa monessa huoneessa. Olohuoneen lattiavalaisimen varjostin siirtyi ja kääntyi väärinpäin roikkumaan makuuhuoneeseen. Pimenevinä iltoina valo heijastuu kauniisti kattoon, joka onki tosi makee talon alkuperäisasukas. Hmm.. :) Eikös ole ihana, mun tän päivänen ale löytö. Lastenpuolelta kenties yöpaita, pääsi mun käyttöön. Yöpaidaksi mä sen luokittelin ja se saakin kaunistaa päivän ajat naulakossa, siitä tuli siis osa myös sisustusta. Jos joku näkee mut tämä päällä kylillä liikenteessä, päätinkin ettei tämä ole yöpaita vaan mekko. :) Kylillä liikkumisesta puheenollen, olen koko viikon kysellyt paremmalta puoliskolta jotta lähettäis pikkuisen reissuun. Eipä tuo nyt oikeen innostunut ajatuksesta ja kuinka ollakkaan sain kutsua yhteen jos toiseenkin reissuun. Näin ollen taidan jättää paremman puoliskon kotio pitämään taloa yllä ja itse lähden mahtavan seuran kera ensin lauantaina tuuriin, sunnuntaina Jyväskylään ja sieltä maanantaina Hyvinkäälle asuntomessuille. Voiko tästä tarjouksesta enää kieltäytyä? Eheiiiiii, en oikeen usko! :D

Kiva päiväpeittoni värjää koko huoneen punertavaksi, siitäpä piristystä sateiseen viikkoon kaikille.

5 kommenttia:

 1. Kiva idea tuo nurinperinlamppu. Käyhän se tosiaan noinkin!

  Hauskaa reissua ja viikonloppua Hötskylään!

  VastaaPoista
 2. No en olisi osannut sanoa, että tuo on yökkäri :)

  Kiva lamppu :)

  VastaaPoista
 3. Siis toi näyttää ihan desing-valaisimelta!!! Ja toi ei oo yöpaita! Mulla on samantyylinen, samalla kuvalla ainaski ja oon kävellyt se päällä kaupungilla :D
  Jyväskylä on hieno kaupunki! Asuntomessuille haluaisin kans, muttei taida aika riittää sinne asti :/ Ota kuvia ja tee päivitys, pliis :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tikrupaita!
  Reissusuunnitelmat kuulostaa todella kadehdittavilta, oikein mukavaa matkaa! :)

  P.S. Blogissani on sinulle haaste! http://kultakutrijakarjut.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Heheh Johanna, mikä lie oivallus taas toiki. Toimii ja näyttää kivalta niin sehän on pääasia. :D Kiitti, eiköhän tästä kiva viikonloppu ja reissu tule.

  Mia, mä sanon että sä sanoit ettei se ole yökkäri jos joku niin väittää. Siis mikäli meinaan tän kylille päälle laittaa!!:D Hihih.

  Hyvä että sinäkin Marika olet sitä mieltä ettei se ole. Ha, ja sitä paitsi mitä sillon väliä. Saa kai sitä pukee miksi ja miten haluaa. :D Jyväskylä on kyllä ihan kiva paikka (sen pari kertaa mitä olen käynyt). Yritän parhaani ottaa asuntomessuilta kuvia ja tehdään tänne juttua vaikkakin blogimaailma sitä on jo pullollaan. :)

  Hei Kultakutri ja tervetuloa lukijaksi. Kiitos, käyn ehdottomasti vastavierailulla ja vastaanotan haasteen. :)

  VastaaPoista