sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Viikko vierähti

Etelässä ja lännessä, kaupungissa ja maalla. Kummassakin oli huippu kivaa. Helsingissä olon aikana lämpötilat huiteli n. 33 asteessa, joten aurinko imi energian suunnitellulta isommalta kaupunkikierrokselta. Ei tämmönen pohojoosen tyttö oo tommosia lämpötiloja kokenu viel tälle vuotta, huhhuh. Oltiin vaan ja otettiin rennosti. Syötiin hyvin ravintolassa ja vähän lompakkoa kevensin esim. Tigerissa. Instagramia seuranneet ovatkin pysyneet matkassani, sillä yritin kovasti kertoa matkakuulumisiani sen kautta. :) Tänne blogiin kun on tullut kirjoiteltua hiukan vähemmän, ihan jo senkin takia etten ole ollut kotona, saati sitten koneella. Jos olen kotona, niin olen ulkona! :D Mutta näin taas, pikainen kirjoitus teille että täällä ollaan.

Kiitos taas teil ihanil jotka mut taas majoititte. Aina jotain jänskää. Tänään taidan vaan hiukan siivoilla kotia, olla ulkona ja ehkä käydä kirppiskierroksella. Kivaa sunnuntain jatkoa teille huipputyypeille. Ottakee ja olokee rennonrempseesti. :) #sunnuntain lorvailut!! Hihih

8 kommenttia:

  1. Hesassa on kiva käydä. Meikä lähtee sinne tänään ;O) Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kappas, mie tuun nii sie meet! Kivaa retkee sullekin sinne! :)

      Poista
  2. Onpa ihania matkakuvia. Mää haaveilen kuumailmapallomatkasta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas haaveilen kuumailmapalloa pihalle.. Semmonen joku tosi kivannäköinen ois varmaan aika jees. Luulen vaan ettei mun annettais ottaa semmosta tohon! :D Hassua.

      Poista
  3. Hienoja kuvia Hötskyli ja kivoissa paikoissa olet käynyt. Tosin kiva kun olet palannutkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turistikuvia, hihih!!!:DDDD Kivaa oli ja oli myös kivaa palata takaisin.

      Poista
  4. On niin mainiot kuvat, että tuntui kun ei olisi ollut mukana ollenkaan! Ihan uusin silmin sai katsella reissua <3

    Tuo on niin totta, että oli reissu miten mukava tahansa, kotiin on aina ihaninta palata <3

    Ps. Hyvä kun laitoit ton fillarikuvan! Pitää muistuttaa Veixiä, että vetää siimalla noi korret (ihan kun se jotenkin tekisi pihasta siistimmän, buahahaha! Ja jos muistuttaisi sen rouvaa, että vois tosiaan ne kesäkukat tohon koriin laittaa. Entiset näyttäis olevan hieman huonolla hapella ;D

    Tänään alkaa tuo seinäremppa uuden osalta. Puut nääs tuli eilen.

    Heippodipeippodi Hödelöinen, soittelen later :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinähän tuota vieressä törötit koko ajan ja esim. patistit kuvaamaan taivaalla pörrääviä palloja. :D Hassua, mutta voihan se olla että sä kattelit erisuuntaan ku mie. ;)

      Veixille terkut et siima heilumaan vaan! ;D Heeh. Kyl kesäkukat viel kerkee, ei mullakaa oo ensimmäistäkää viel (kummallista).

      Tsemppii seinäremppaan.

      Heippodidei - kurpitsavauva! ;D

      Poista