maanantai 16. kesäkuuta 2014

Sunnuntai ja sorkkarauta

Tein viime viikolla päätöksen että siivoan kotiani viikonloppuna juhannuskuntoon, niinkö ihmiset ruukaa tavallisesti tehdä. Lievää ahdistusta oon täs potenut sottaisen kodin takia, kun ei ole muka kiireiltä kerinnyt kunnolla siivoamaan. No mitäpä menin sitten tekemään eilen, siivosin kyllä joo..

..Mutta en ehkä kotoota sisältä. Ajatus liian vähäisestä kaappitilasta ja varaston epäkäytännöllisistä hyllyistä sai mut tarttumaan sorkkarautaan! Tattadaa, eipä ole meidän varasto ollut näin siisti koko tässä talossa asumisen aikana. Purin siis todella epäkäytännölliset hyllyt pois (väkivaltaa käyttäen) ja pistin raakasti tavaraa 'roskalavalle'! Huhhuh kylläpä helepotti, vaikka tänään tajusin että enää ei olis ku uusien hyllyköiden tekeminen ja ne himskutin juhannussiivot! :DDD Hyvä tästä tulee, vaikka ei ehkä ihan juhannukseks kerkeiskään!!

Kivaa alkanutta juhannusviikkoa kaikille!! Joks teil on siivot ja suunnitelmat tehtynä?:)

Ei kerrota kellekkään että haaveilen myös tilan muuttamista esim kesäkeittiöks.. Yritän kuitenki pysyä kuoseis koska sitä varastotilaakaan ei ole.. ;D

8 kommenttia:

 1. Mun pitäis tehä tää kans. Ehottomasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyl tästä ny sai lisävirtaa kun on pian kunnolla hyllytilaa mihin oikeasti voi laittaa kunnolla tavaraa pelkäämättä niiden tippumista tms. ja vielä kun on siistiäki (hetken). :D

   Poista
 2. Kyllä siitä tulee tosiaan hyvä! Juhannussiivot ehtii sitte juhannuksen jälkeenkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi, toivotaan ja uskotaan niin! Mitä jos kuvittelen etten koskaan ole kuullutkaan sanaa juhannussiivot!!! ;D Toimiskohan..

   Poista
 3. HAHAHA! Sorkkarautariivooja :D Huomasin stiplun. Sulla jäi joku pussi ikkunan viereen ;DD

  oot sä yhden sortin, sanonko mikä <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorkkarautasiivoja, wipiii!!! Taas uus lempinimi rakkaalla lapsella.

   Huomasitko vain pussin ikkunan vieressä? Lattialla on myös pesäpallo ja puupölkyn päällä tiskiharja. :D

   Ai minkä sortin.. No sortin ko sortin, sopii mulle. ;) <3

   Poista